To je to što me zanima!

Župan Željko Kolar (56) prvi puta postao djed, stižu čestitke

Kolar je u braku s Mirom Hrbud Kolar, a imaju dvoje djece, pravnika Maksa i liječnicu Maju. Na izborima 2017. godine i 2021. godine ponovno je izabran u prvom krugu za župana Krapinsko-zagorske županije...
Vidi originalni članak

Župan Krapinsko-zagorske županije, SDP-ov Željko Kolar (56) po prvi puta postao je djed. Dobio je unučicu, a njegov sin Maks kćer, piše Zagorje.com. Čestitke mu pristižu sa svih strana. 

USLIJED OBILNIH PADALINA Krapinsko-zagorski župan proglasio je prirodnu nepogodu za općine Tuhelj i Hrašćina

Kolar je u braku s Mirom Hrbud Kolar, a imaju dvoje djece, pravnika Maksa i liječnicu Maju

Kako službeno navodi, od 2009. bio je gradonačelnik Klanjca, a 2011. izabran je u Hrvatski sabor. Obavljao je dužnost potpredsjednika saborskog Odbora za zaštitu okoliša i prirode te je bio član Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslove. Na lokalnim izborima 2013. godine izabran je u prvom krugu za župana Krapinsko-zagorske županije te je saborski mandat stavio u mirovanje. Na izborima 2017. godine i 2021. godine ponovno je izabran u prvom krugu za župana Krapinsko-zagorske županije.

'U slobodno vrijeme voli zaigrati nogomet, šetati i planinariti', piše na službenoj stranici Krapinsko-zagorske županije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare