To je to što me zanima!

Županjca uvukla preša za sijeno i zgnječila mu glavu

Županjac (40) u noći na utorak prešao je sijeno u Bošnjacima u blizini Županje. Prešu koja je bila u pogonu htio je otkočiti rukom, no zahvatila ga je
Vidi originalni članak

Županjac Ž.O. (41) u noći na utorak prešao je sijeno u Bošnjacima nedaleko Županje. Stroj za prešanje uhvatio je majicu Ž.O. dok je pokušavao otkloniti zastoj na stroju, a potom mu je žrvanj koji se okretao povukao i cijelu ruku. Nije se uspio izvući. Stroj mu je otkinuo ruku i zgnječio glavu, a on je iskrvario na njivi, samo stotinjak metara od glavne ceste. Bio je sam i nitko nije čuo njegovo zapomaganje.
- On je još u ponedjeljak kasno popodne otišao na njivu sa traktorom i strojem za baliranje. Bilo je već 22 sata navečer, a on još nije došao doma. Mobitel je ostavio kod kuće pa ga nismo mogli nazvati. Otišli smo na njivu. Traktor je stajao upaljen i odmah smo znali da nešto nije u redu. Podigli smo poklopac stroja za baliranje i vidjeli smo ga mrtvog - prisjeća tetak stradalog Ž.O. On je oženjen i ima troje maloljetne djece. Radio je u poljoprivrednoj školi kao voditelj prakse za tokare. Zemlju je obrađivao u slobodno vrijeme. Toga popodneva došao je sam na njivu jer je mislio brzo obaviti baliranje. Bio je već pri kraju kada je u stroju nešto zapelo. Umjesto da ugasi traktor Ž.O. to nije učinio. Nagnuo se nad valjke koji su mu uhvatili majicu. Očevidna ekipa i istražni sudac teškom su mukom iz stroja izvukli tijelo stradalog Ž.O. Tijelo je prevezeno u Opću bolnicu Vukovar radi obdukcije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_27065 19.05.2009.

    @pinturicchio@_-_očito neznaš kak0 je to imati obitelj i nikada nisi takve poslove radio..a kultura ti je na nivou..tako da..Školska Knjiga ima najnovije izdanje bontona..pa nebi škodilo da si uzmeš..//iskrena sućut obitelji...=((

  • lush 19.05.2009.

    jadan čovjek... ali isto svako malo čitamo o tim nesrećama na polju - \"uhvatio stroj majicu\"... \"gurao rukom\" ... Moram priznati da se ipak pitam - nisu li ti ljudi mogli biti barem malo oprezniji ?

  • boresky 19.05.2009.

    Užasni posljednji trenuci života....Ja bježim od svega kaj se silovito okreće,brrrrrrrrr

Komentiraj...
Vidi sve komentare