To je to što me zanima!

Žurio spasiti majku i preko pruge proletio kroz rampu

Zoranu Tomaševiću (30) majka je pala u komu te se žurio do liječnika. Proletio je kroz rampu, a par trenutaka poslije njega, prošao je i vlak
Vidi originalni članak

Majci je iznenada pozlilo, pala je u komu, pa nisam puno razmišljao. Srčani je bolesnik, pa znam da je važno što prije stići do liječnika. Majku sam stavio u osobni automobil, a potom velikom brzinom pojurio prema Slatini do ambulante hitne medicinske pomoći. Brzo sam se približavao prijelazu preko pruge, a kada sam vidio da se 'rampa' spušta nisam više mogao zaustaviti automobil, pa sam u prolazu polomio polubranike s lijeve i desne strane i zaustavio se dvadesetak metara dalje, ispričao nam je Zoran Tomašević (30) iz prigradskog naselja Bakić. Nekoliko minuta poslije željezničkom prugom, sada bez polubranika, prošao je putnički vlak prema Osijeku. Polubranici su polomljeni, na automobilu je tek popucalo vjetrobransko stakla, a Tomašević i njegova majka prošli su nesreću bez i najmanje ogrebotine. Majci je, koju minutu poslije, liječničku pomoć pružilo medicinsko osoblje slatinske Službe hitne medicinske pomoći.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 1Broj 01.05.2009.

    slazem se saa svima koji bi isto postupili.............................ja bi mozda nesto drugo napravio.........................NE BIH SE ZAUSTAVIO.........................da nema te male sitnice povjerovao bih mu.

  • BLU_1 01.05.2009.

    prvi koji napiše drugačiji komentar je ili osoba koja strašno laže ili osoba bez imalo osjećaja...slažem se sa ovim komentarima iznad...i ja bih tako postupio,to je normalno.

  • Ira27 01.05.2009.

    Zvuči glupo, al ja bi vjerovatno napravila isto da mi mama treba hitnu medicinsku pomoć!

Komentiraj...
Vidi sve komentare