To je to što me zanima!

Žužić predao vozačku, putovnicu još uvijek ima

Hrvoje Žužić predao je vozačku dozvolu, no dosad još nitko nije zatražio oduzimanje njegove putovnice. Tako, ako želi, može napustiti državu
Vidi originalni članak

Hrvoje je predao dozvolu prema rješenju suda, no, ne znam točno kojeg datuma, rekao nam je jučer odvjetnik Hrvoja Žužića (23), Borivoj Radić. Poznato je da Hrvoje sa čak 19 prometnih prekršaja i pet vožnji pod utjecajem alkohola policiji nikad nije predao vozačku dozvolu ili prestao voziti. Njegov odvjetnik uvjeravao nas je kako Žužić sada više sigurno neće voziti. Dodao je i kako zasad nitko nije zatražio oduzimanje Žužićeve putovnice, čime bi se ograničilo njegovo kretanje. Time je njemu omogućeno da, ako poželi, može napustiti državu. Od nesreće Žužić nije viđen u omiljenom kafiću Kod Rojca. Kako doznajemo, u njega zalazi već dvije godine. U jednom od najstarijih velikogoričkih lokala Hrvoje je uglavnom pio pivo. Mladić navodno nikad u kafiću nije izazvao eksces, iako je s prijateljima u jednoj večeri znao popiti alkohola u vrijednosti i do 1000 kuna. Zaposlenici kažu da mladi Žužić u svom omiljenom lokalu nije bio jučer, dan nakon što su ga pustili na slobodu. U lokalu od strašne tragedije u kojoj je poginula Ružica Pavić nije bio ni njegov otac Željko. Da se obitelj Žužić potpuno povukla, svjedoče i susjedi koji kažu da su na kući stalno spuštene rolete i da obitelj rijetko prima goste. Susjedi samo jednom na tjedan vide čistačicu. Dane na slobodi, nakon 50 dana pritvora, mladi Hrvoje, inače student ekonomije, provodi kod kuće. U petak se nakratko provozao s ocem, ali nije sjeo za volan. U pritvoru je smršavio i skratio kosu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zlaća 23.09.2007.

    Slažem se za zatvor 5 kuka ,može ALI na starom GOLJAKU sa tadašnjim čuvarima.E beba da te onda vidim.

  • crospyder 23.09.2007.

    Živo me zanima ishod... na ovome će se lomit stvar. Dokaza ne manjka, sve je jasno...otegotne okolnosti su što je bio pijan (ne olakotne) jer kad si pijan sam si se doveo u takvo psihofizičko stanje da je tvoja moć rasuđivanja loša i nikakva, to nije uzrok bolesti psihičke i fizičke. Vozio je preko ograničenja više od duplo, drugi razlog za oduzimanje vozačke, prouzrokovanje prometne nesreće sa smrtnim posljedicama 3 razlog za oduzimanje vozačke što se mene tiče doživotno i barem 5 godina zatvora s obzirom da se ipak ne radi o ubojstvu s predumišljajem.

  • sat2 23.09.2007.

    To je nama naša borba dala ....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare