To je to što me zanima!

50 Cent ponovno stiže u Zagreb u sklopu svjetske turneje: Sada s njim dolazi još jedna zvijezda!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca 'Get Rich or Die Tryin', jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti.
Vidi originalni članak

Curtis James Jackson III, poznatiji kao 50 Cent (47),  održat će koncert 17. listopada 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike svjetske turneje 'The Final Lap Tour'!

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslavit će 20 godina od izlaska svog albuma prvijenca 'Get Rich or Die Tryin', jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u povijesti. 

Turneja kreće u srpnju u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posjetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Europu i Australiju i održati preko 80 koncerata. Koncert u Zagrebu je jedini njegov posjet regiji na ovoj turneji. Na cijeloj turneji Fiftyja prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan - Busta Rhymes (51).

Zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u samo par tjedana, u Velikoj Britaniji i Europi dodani su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i posljednja turneja, izazvala je još veću potražnju za ulaznicama.

- Moram se fokusirati na svoje filmske i televizijske stvari i imam još puno drugih stvari koje se događaju iza kulisa, a na kojima moram raditi. Neću više ići na turneje kako sam prije znao. Ali ovaj put se zaista zabavljam i ne osjećam pritisak - rekao je fanovima u svom Instagram Live javljanju. Uz to, pred početak 'The Final Lap Tour' turneje 50 Cent je obećao set listu sastavljenu od 50 pjesama, najvećih hitova i favorita, te onih koje nije izvodio uživo desetljećima.  

Reper je već bio u Zagrebu i to u prosincu 2007. godine. Predgrupa mu je tada bila Jasna Zlokić koja je u duetu s Neredom otpjevala svoju legendarnu pjesmu 'Skitnica'. Iako je to bila jedina pjesma koju je otpjevala, publika ju je nagradila jakim pljeskom.

Koncert je trajao dva sata, a publika je bila oduševljena.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Miške 03.06.2023.

    Kmmica

  • Hell_on_wheels 02.06.2023.

    Zabranit mu ulazak u Hrv...

  • nicknameexist 02.06.2023.

    Legenda. Nadam se da cu imati priliku otici

Komentiraj...
Vidi sve komentare