To je to što me zanima!

A. Šušnjara: Zbog bolesti sam se okrenula ljekovitom bilju

Pjevačica Magazina kaže da živi poput nomada. Odijeva se i šminka u kombiju ili iza bine. Kao mala je sanjala da bude pjevačica. Prije nastupa se dobro naspava
Vidi originalni članak

Otkako sam bila ozbiljno bolesna, pazim da zdravo živim. Zato sad koristim ljekovito bilje, rekla nam je Andrea Šušnjara (27), pjevačica Magazina.

Splićanki su prije pet godina otkrili rak na jajniku pa je prošla tri serije kemoterapija. To je bilo uoči Eurosonga u Moskvi. Od tada se trudi zdravo jesti i kaže da s majkom pije razne čajeve od ljekovitog bilja. Pjevačicu Magazina obitelj i prijatelji nazivaju spavalicom.

- To je jedini način da skupim dovoljno energije da rasplešem publiku – kaže Splićanka koja je preksinoć nastupila na Rujanfestu. Nakon nastupa zabavljala se s prijateljima. S njom je bio i dugogodišnji dečko Domagoj Bešker (26), student prava. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • dadić 19.09.2014.

    Kao glazbenik ocjenio bi da joj je pjevanje slabija strana. Ali sva ta simpatičnost, neposrednost, energija i pozitivne vibracije koje zrače iz nje su nešto toliko posebno i nadasve različito od onog što se na današnjoj estradi nudi. Sve se svelo na cice, guzice i međunožje. Zlo mi je kad vidim Šuputicu, Rozgu, Severinu, Mineu i ostalu ekipu kak loše pjevaju, pjesme su im KATASTROFA, a one sve izgledaju ko da su pobjegle iz Moulin Rouge.

  • kung fu panda 19.09.2014.

    najbolji ljekovi i jesu iz prirode

  • AntonTrdić 19.09.2014.

    želim joj svu sreću, ima ona i pameti i ljepote u sebi, može raditi što hoće

Komentiraj...
Vidi sve komentare