To je to što me zanima!

Aaron Carter: 'I ja sam spavao s Michaelom, ali nije bilo ništa'

Nakon što je dobio puno kritika, ali i prijetnji nakon svog svjedočanstva Robson je podršku odlučio potražiti kod Cartera mlađeg, ali nije ju dobio
Vidi originalni članak

Pop pjevač Aaron Carter (31) i brat poznatijeg Nicka Cartera (39), jednog od članova boy banda Backstreet Boys, reagirao je na lavinu komentara proizašlu nakon što je HBO objavio dokumentarac u kojem Wade Robson (36) i James Safechuck (41) terete kralja popa Michaela Jacksona da ih je seksualno zlostavljao kad su bili dječaci. 

- Bio je nježan, drag, pomogao mi je u karijeri i s mojom kreativnošću, ali istovremeno me seksualno zlostavljao kad sam imao samo sedam godina - odmah na početku filma izjavio je Robson, koji je kao dječak bio Jacksonov veliki fan i imitirao je svaki njegov potez. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je dobio puno kritika, ali i prijetnji nakon svog svjedočanstva Robson je podršku odlučio potražiti kod Cartera mlađeg, koji je također svojedobno bio gost Jacksonovog imanja. 

- Nisam sam u ovome, pitajte i Aarona Cartera je li ovo istina - napisao je Robson, ali nije naišao ne reakciju koju je očekivao. 

Čini se da Carter ne dijeli iskustvo Robsona i Safechucka te da ga je povezivanje sa slučajem razbjesnilo. 

- On pokušava povezati ovaj slučaj sa mnom? Ja možda jesam pop pjevač, ali sam i s juga. Može biti sretan što ga nisam nokautirao za ovo - rekao je revoltirani Carter TMZ-u. 

Carter je ispričao kako je gost Neverlanda bio s 15 godina, ali i da je to iskustvo i druženje s kraljem popa za njega bilo samo pozitivno. 

- Bio je drag, ljubazan i prepun ljubavi. Spavao sam u njegovoj sobi, ali ništa od toga što oni pričaju ja nisam doživio - izjavio je pjevač. 

Carter sumnja da je išta u filmu zaista istina te smatra kako su Robson i Safechuck trebali podnijeti tužbu protiv Jacksona dok je on još bio živ. 

ISPOVIJESTI IZ DOKUMENTARCA: 'Michael me počeo zlostavljati kada sam imao samo 7 godina'

- Tvorci filma ponudili su mi šesteroznamenkastu cifru da i sam budem u filmu, no glatko sam ih odbio - kaže Carter. 

NAJVEĆI GLUMCI KOJIH SE TREBA PAZITI: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku rijetko su iskreni

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 12.03.2019.

    Ajde suti bolje tije

  • 12.03.2019.

    svaki dan nove optuzbe

  • picek666 12.03.2019.

    Sve laž, samo da bi se koji dolar zaradio

Komentiraj...
Vidi sve komentare