To je to što me zanima!

Abramovičeva bivša supruga udaje se za grčkog milijardera

Žukova dolazi iz dobrostojeće obitelji. Godinu prije nego što je upoznala Abramoviča, pokrenula je vlastitu modnu liniju pod imenom Kova & T. Cijenjena je poslovna žena i članica visokog društva
Vidi originalni članak

Bivša supruga ruskog milijarder Roman Abramovič (52), Daša Žukova (38) ponovno će stati pred oltar, prenosi The Sun. Drugu sreću pronašla je u pet godina mlađem, grčkom milijarderu Stavrosu Niarchosu. Par bi trebao 'sudbonosno da' izreći krajem ove godine.

- Par je odlučio vjenčati se krajem godine. Još nisu dogovorili sve detalje - ispričao je izvor za spomenuti medij. Dodao je i kako se luksuzna prosidba dogodila za vrijeme proslave Dašinog rođendana u New Yorku, a među uzvanicima, između ostalih, bili su i David Beckham i Liv Tyler.

Žukova i Abramović razveli su se 2017., nakon devet godina braka. Njihov razvod s obzirom na to da se Abramovičevo bogatstvo procjenjuje na oko 70 milijardi kuna, smatra se jednim od najskupljih razvod u povijesti.

Ruski milijarder posjeduje brojne nekretnine, među kojima se ističu imanje u Cap d’Antibes u Francuskoj vrijedno 245 milijuna kuna, stan na Upper East Sideu čija je vrijednost 650 milijuna kuna te vila od 490 milijuna kuna u susjedstvu kraljevskog para Williama (37) i Kate (37). Ima i jahtu Eclipse, za koju je iskeširao gotovo deset milijardi kuna, drugu najveću na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No i Žukova dolazi iz dobrostojeće obitelji. Godinu prije nego što je upoznala Abramoviča, pokrenula je vlastitu modnu liniju pod imenom Kova & T. Cijenjena je poslovna žena i članica visokog društva, urednica časopisa i strastvena ljubiteljica umjetnina. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 23.07.2019.

    Inače Roman voli jako mlade curke...

  • mily 23.07.2019.

    e moj Abramov, strpi se još koju godinu pa ćemo vidjeti da li si najbogatiji. Dok naši ,,oplemene,, sve pašnjake, tunele, Ine, Konzume itd

  • Inteligencija 23.07.2019.

    Mlade slade

Komentiraj...
Vidi sve komentare