Obavijesti

Show

Komentari 24

Abramovičeva bivša supruga udaje se za grčkog milijardera

Abramovičeva bivša supruga udaje se za grčkog milijardera
6

Žukova dolazi iz dobrostojeće obitelji. Godinu prije nego što je upoznala Abramoviča, pokrenula je vlastitu modnu liniju pod imenom Kova & T. Cijenjena je poslovna žena i članica visokog društva

VIDEO

Bivša supruga ruskog milijarder Roman Abramovič (52), Daša Žukova (38) ponovno će stati pred oltar, prenosi The Sun. Drugu sreću pronašla je u pet godina mlađem, grčkom milijarderu Stavrosu Niarchosu. Par bi trebao 'sudbonosno da' izreći krajem ove godine.

- Par je odlučio vjenčati se krajem godine. Još nisu dogovorili sve detalje - ispričao je izvor za spomenuti medij. Dodao je i kako se luksuzna prosidba dogodila za vrijeme proslave Dašinog rođendana u New Yorku, a među uzvanicima, između ostalih, bili su i David Beckham i Liv Tyler.

Žukova i Abramović razveli su se 2017., nakon devet godina braka. Njihov razvod s obzirom na to da se Abramovičevo bogatstvo procjenjuje na oko 70 milijardi kuna, smatra se jednim od najskupljih razvod u povijesti.

Ruski milijarder posjeduje brojne nekretnine, među kojima se ističu imanje u Cap d’Antibes u Francuskoj vrijedno 245 milijuna kuna, stan na Upper East Sideu čija je vrijednost 650 milijuna kuna te vila od 490 milijuna kuna u susjedstvu kraljevskog para Williama (37) i Kate (37). Ima i jahtu Eclipse, za koju je iskeširao gotovo deset milijardi kuna, drugu najveću na svijetu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

No i Žukova dolazi iz dobrostojeće obitelji. Godinu prije nego što je upoznala Abramoviča, pokrenula je vlastitu modnu liniju pod imenom Kova & T. Cijenjena je poslovna žena i članica visokog društva, urednica časopisa i strastvena ljubiteljica umjetnina. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci