To je to što me zanima!

Adam je motivacijski govornik: 'Ako se dovoljno trudiš, nema toga što ne možeš savladati...'

Iako su gledatelji kritizirali dvojac nakon što je završio show pa se saznalo da su se 'spojili' Gordana i Adam, to je sad popustilo i žele im sretnu i uspješnu vezu. Osim toga, vjeruju da će ih prinova još više zbližiti
Vidi originalni članak

Gordana Marelli (38) i Adam Kromer (33) iz showa 'Brak na prvu' aktivni su na društvenim mrežama i pratiteljima svakodnevno otkrivaju razne detalje. Tako su ih nedavno nasmijali videom u kojem su odgovarali na pitanja, ali na način da su morali imati zatvorene oči i prstom odgovarati tj. pokazati na sebe ili partnera, ovisno o odgovoru. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolina i Dejan komentirali svoje bračne 'supružnike'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fanovima su otkrili brojne zanimljivosti o svojoj vezi pa i priznali da je Adam prvi poljubio Gogu, ali i da je on bio taj koji je prvi rekao 'Volim te'. Sad je Adam objavio inspirativnu poruku kojom je ohrabrio sve one koji ga prate, a u ovom trenutku imaju nekih barijera u životu. 

- U životu treba uvijek ustrajati u ciljevima, kako god nemoguće zvučali. Ako se dovoljno trudiš, nema prepreke koju ne možeš savladati. Nakon nekog vremena smijat ćete se tome što vas je plašilo i čega ste se bojali - napisao je Adam.

DEJAN IZ 'BRAKA NA PRVU': 'Odnos Gordane i Adama počeo se razvijati i tijekom snimanja showa. Ne čujem se s njima...'

Goga je bila malo 'škrta' s riječima, ali je ipak poručila kako je sreća u malim stvarima i objavila fotografiju koja je nedavno uslikana kada je par bio u Zagrebu pa su sjeli na Cvjetni trg i popili kavu. 

Iako su gledatelji kritizirali dvojac nakon što je završio show pa se saznalo kako veza između Gordane i Dejana te Nikoline i Adama nije uspjela već su se spojili Gordana i Adam, to je sad popustilo i svi im žele sretnu i uspješnu vezu.

USKORO SVADBA? Goga nazvala Adama svojim mužem: Skuhao joj je ručak

Kako je jedna pratiteljica komentirala ispod njihove objave, čim se saznalo kako je Gordana trudna, popustili su s predrasudama jer su shvatili da se uistinu vole. 

- Nema smisla govoriti nekome da neće uspjeti. Ako im je ljubav dovoljno jaka, sve će riješiti. A i bebica je na putu, to bi ih trebalo još više zbližiti - komentirala je vjerna gledateljica showa.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 05.06.2020.

    Adam i Ava

  • 03.06.2020.

    Alo dovoljno jako ne stisnes najvjerojatnije se neces posrati do kraja.

  • dinamary 03.06.2020.

    Otvori se, zasto se ne mozes otvorit, kad bi se otvorila...zar tako govori motivacijski govornik?

Komentiraj...
Vidi sve komentare