To je to što me zanima!

Adele opet u školskim klupama: 'Oduvijek sam željela studirati'

Pjevačičina odluka zasigurno će razveseliti njezinu staru profesoricu engleskog, gospođu McDonald s kojom se susrela tijekom prošlogodišnje specijalne emisije Audience with Adele britanske televizije ITV
Vidi originalni članak

Pjevačica Adele (34) obožavateljima je otkrila svoju neispunjenu želju te priznala kako želi studirati englesku književnost nakon što završi njezin nadolazeći boravak u Las Vegasu.

UHVATILE IH KAMERE Adele i agent LeBrona Jamesa više se ne skrivaju: Na utakmici su se romantično držali za ruke

- Nakon Vegasa želim diplomirati englesku književnost. Da nisam uspjela pjevajući, mislim da bih bila učiteljica engleskog jezika - rekla je tijekom sesije pitanja i odgovora s obožavateljima u Los Angelesu u ponedjeljak te dodala:

- Definitivno mislim da u onom što radim koristim svoju strast prema engleskom jeziku. Voljela bih da sam išla na sveučilište i imala to iskustvo, ali ću to učiniti online s učiteljem. To je moj plan za 2025. godinu, samo da steknem kvalifikacije.

Adele je diplomirala na Brit School of Performing Arts & Technology prije nego što je počela svoj uspon na vrhove top ljestvica. 
Pjevačičina odluka zasigurno će razveseliti njezinu staru profesoricu engleskog, gospođu McDonald s kojom se susrela tijekom prošlogodišnje specijalne emisije Audience with Adele britanske televizije ITV.

Prisjetimo se, britanska pjevačica nedavno je progovorila o odnosu sa svojim dečkom, američkim sportskim agentom Rich Paulom (40).

- Nikada nisam bila ovako zaljubljena. Opsjednuta sam - rekla je Adele svojedobno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare