To je to što me zanima!

Adriana Lima pojavila se u kućnom ogrtaču: Makni pojas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jedna od najljepših žena na svijetu, na prestižnom filmskom festivalu u Veneciji, pred fotografske objektive došla je u neobičnoj kombinaciji, a mnogi kažu kako si je samo dala oduška od svečane odjeće
Vidi originalni članak

Brazilska manekenka, Adriana Lima (40), jedna od najpoznatijih Victoria Secret anđelica već nekoliko dana boravi u Veneciji na prestižnom filmskom festivalu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svojim je obožavateljima pripremila nekoliko iznenađenja. Prvo se na crvenom tepihu pojavila u pratnji novog dečka. Dok crvenim tepihom nije prošetala s njime, gdje ga je strasno i poljubila, nitko nije imao pojma da je u vezi. 

A zatim se ova brazilska manekenka pojavila ispred fotografskih objektiva u bijelom kućnom ogrtaču. U nekoliko zadnjih dana pojavljivala se u glamuroznim izdanjima, a sada si je dala malo odšuška od svečanih izdanja.

- Daj makni taj pojas - pisali su joj na društvenim mrežama fanovi. 

Prisjetimo se, prije ovoga muškarca, Lima je bila u vezi s turskim piscem Metinom Haruom, ali veza je brzo pukla. Iza sebe ima propali brak. Na Valentino 2009. udala se u Jackson Holeu u američkoj saveznoj državi Wyoming za srpskog košarkaša Marka Jarića (42).

OTKRILA JE SVE Adriana Lima zaludjela fanove fotografijom svoje gole guze

Slagali su se i izgledalo je kako im u braku ide sjajno, ali onda su 2014. rekli kako je njihovoj ljubavi došao kraj, a razveli su se 2016. godine. Imaju dvije kćeri, Valentinu (11) i Siennu (8). Strani mediji često su isticali da je Lima tradicionalna pa je bila djevica do braka.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • StjepanValjak 20.09.2021.

    Finili su Mare bali,Nena više nije tako ohola.....

  • MarkR 06.09.2021.

    Može ona u čemu hoće

  • nap 05.09.2021.

    Zgodna

Komentiraj...
Vidi sve komentare