To je to što me zanima!

Affleck izgubio živce: Na ulici se prepirao s bivšom suprugom

Par se upustio u prepirku, a sudeći prema Benovom ljutitom izrazu lica, ta ga je rasprava koštala živaca. Jako je gestikulirao, dok je Jennifer odnosila stvari u auto
Vidi originalni članak

Glumački par Ben Affleck (47) i Jennifer Garner (47) donedavno su ostavljali dojam bivših supružnika koji su održali korektne odnose zbog njihovo troje djece. Međutim, njihova žestoka rasprava na cesti pred brojnim svjedocima nije mogla proći nezapaženo. 

Par se upustio u prepirku, a sudeći prema Benovom ljutitom izrazu lica, ta ga je rasprava koštala živaca. Jako je gestikulirao, dok je Jennifer odnosila stvari u auto. Što je izazvalo tu raspravu, nije poznato.

Ben i Jennifer objavili su da se razvode 2015. godine, a navodno je povod svega bila njegova nevjera. U kolovozu prošle godine, poznati glumac priznao je kako ima problema s alkoholizmom i završio na odvikavanju u poznatom centru, također u Los Angelesu. 

NAKON DUGE BITKE Pobijedio ovisnost: Ben Affleck slavi godinu dana bez alkohola

Tada su se dogovorili o zajedničkom skrbništvom nad njihovo troje djece: kćerima Violet (14) i Seraphini (10) te sinom Samuelom (7). 

- Potpora koju sam dobio od obitelji, kolega i fanova znači mi više nego što mogu reći. Dala mi je snagu i podršku da razgovaram o svojoj bolesti s drugima - napisao je oskarovac u to vrijeme na društvenim mrežama te objasnio je kako je bitka s bilo kojom ovisnošću doživotna i teška borba. 

- To je obveza na puno radno vrijeme. Borim se radi sebe i svoje obitelji. Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima s ovisnošću. Tim ljudima se želim zahvaliti. Vaša snaga je inspirirajuća i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući - istaknuo je Affleck. 

Ben trenutno vodi samački život, a Jennifer je u romanski s poduzetnikom Johnom Millerom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 02.12.2019.

    paparazi h prate non stop ,,,bio je ljut

  • damir922 02.12.2019.

    Hvala na informaciji. Sad mogu u miru zaspat danas poslije nocne

  • japanokinez 02.12.2019.

    Tako su nezahvalni prema životu kojeg imaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare