To je to što me zanima!

Akademija htjela izbaciti Willa Smitha s Oscara: 'Zamolili smo ga da ode. Odbio je to učiniti'

Protiv glumca su, kažu, pokrenuli disciplinski postupak jer je prekršio standardna pravila ponašanja Akademije. To uključuje neprimjeren fizički kontakt, prijetnje i narušavanje ugleda Akademije
Vidi originalni članak

Nakon što su u ponedjeljak započeli s istragom incidenta na ovogodišnjim Oscarima, iz Akademije filmske znanosti i umjetnosti oglasili su se prvi put. Članovi Akademije tvrde da su Willa Smitha (53) nakon napada na Chrisa Rocka (57) zamolili da napusti ceremoniju no, da je on to odbio učiniti, piše BBC

POGLEDAJTE VIDEO 

- Gospodina Smitha zamolili smo da ode s ceremonije no, on je odbio. Priznajemo da smo mogli situaciju riješiti na drugi način - piše u priopćenju Akademije. Protiv glumca su, kažu, pokrenuli disciplinski postupak jer je prekršio standardna pravila ponašanja Akademije. To uključuje neprimjeren fizički kontakt, prijetnje i narušavanje ugleda Akademije. 

Prve postupci protiv dobitnika Oscara mogli bi se poduzeti već do sljedećeg sastanka odbora Akademije, koji je zakazan 18. travnja 2022. Will Smith mogao bi biti suočen sa suspenzijom, izbacivanjem i drugim sankcijama, priopćili su. 

KRITIZIRALA GA Zoë Kravitz oglasila se nakon Smithova šamara: 'Sada očito napadamo ljude na pozornici'

Također, glumac se, osim na društvenim mrežama, Chrisu Rocku ispričao i privatno, kao i nominirani, gosti i ostala publika. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zvzmir 01.04.2022.

    Ipak ga nisu zamolili da ode, već da ostane.

  • dusansk 01.04.2022.

    Jel i oni imaju neki sud časti, kao neki naši.....?

  • Nap* 31.03.2022.

    Dobio je oskara to je vazno

Komentiraj...
Vidi sve komentare