To je to što me zanima!

'Želim predstavljati Hrvatsku na Euroviziji. Bila bi mi čast'

Pjevačica Lidija Bačić za taj festival kaže da je najbolja stvar koja se može dogoditi hrvatskoj glazbenoj sceni. Nastupala je ondje s 15 i 16 godina
Vidi originalni članak

Povratak Dore, izbora za pjesmu Eurovizije, dugo su priželjkivale brojne hrvatske glazbene zvijezde. Neki su tako ostali upamćeni po svojim vokalnim sposobnostima, a drugi pak besmislenim pjesmama.

Jedna od najvećih obožavateljica Dore sigurno je splitska pjevačica Lidija Bačić Lile (33), koja u tome vidi priliku da se poboljša hrvatska glazbena scena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Super je što se Dora vratila, zaista to mislim. To je najbolja stvar koja se mogla dogoditi za glazbenike. Taj festival uvijek iznjedri puno hitova koje uvijek pamtimo i pjevušimo još dugo nakon natjecanja. Sve je to korisno za nas - pojasnila je Lile.

U kuloarima se ovih dana puno pričalo o tome tko se sve od slavnih prijavio na natjecanje. Među mogućim imenima našlo se i Lidijino. Iako je na tom festivalu već bila dva puta kao glavni vokal s grupom Perle, rekla je kako razmišlja i o ovogodišnjoj prijavi.

MALO JOJ JE OGLEDALO Lidija Bačić pokazala dekolte: Moram se sagnuti da stanem...

- Za Doru ću prijaviti pjesmu ako je stignem snimiti i poslati do njihova roka. Naravno, bilo bi mi drago i da onda uđem u konkurenciju - ispričala nam je.

Dodala je da obožava žive nastupe jer može pokazati veličinu svog glasa. Osim toga, publika ima bolji uvid u to tko zna pjevati, a tko ne.

INOVATIVNA PJEVAČICA Lille na naljepnici u prirodnoj veličini: 'Imajte me kod kuće'

- Voljela bih predstavljati Hrvatsku na Euroviziji jer bi mi to bila velika čast. Borila bih se za pobjedu svom snagom - rekla je.

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Magija_1 12.01.2019.

    Tebi bi bila čast, a hrvatima sramota

  • max2017 11.01.2019.

    nastupila bi u tangama da se bolje čuje ??

  • peppito 11.01.2019.

    e pa ako se mene pita, a ne pita me se, ja se slažem !! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare