To je to što me zanima!

Aleks Grdić se ne zamara 'seks skandalom': Sve je to lažno...

U knjizi 'Seks skandal' Izabele D. mnogi su u opisu manekenke koju naziva Debela prepoznali Aleksandru Grdić. Ona kaže da su to gluposti na kojima netko zarađuje
Vidi originalni članak

Debela je top-manekenka. Poznati model. Posvuduša. Svi pričaju da se kara za lovu, možda je samo mrze, ali njoj to čini se ne smeta, opisuje u hit-knjizi 'Seks skandal' Izabela D. bivšu Miss koja se puno drogirala s bivšim dečkom.

Debela je jako cool, a u novinama je često i zbog celulita te zahvata kojima prikriva godine. U opisu su mnogi prepoznali Aleksandru Grdić (30), no ona se time ne zamara. Knjigu, čije je prvo izdanje planulo u danu, nije čitala, ali kaže kako su to sve gluposti na kojima netko želi zaraditi.

- Nije istina da su pola naših manekenki prostitutke. Ja nemam takvih iskustava - rekla je Grdić.

Dvina Meler (34), koja se u knjizi spominje kao jedna od rijetkih koje se ne prostituiraju, kaže da nemoralnih ponuda ima u svim profesijama, a ne samo manekenstvu.

- Ali ako dobro radiš svoj posao, neće ti se ni događati takve situacije - kaže Meler.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • misur 28.08.2011.

    Kad je vidiš onako nabubrenu,izgubljenu,napušenu...meni se čini da se ona dere i kad treba (za "poklone") i kad ne treba... tu su i godine..polovnjača...cijena pada...kriza...

  • RubiNasta 27.08.2011.

    Gđica Grdić je prava zvijezda pa može dozvolit i da je na reviji čekaju

  • NinaBonita007 27.08.2011.

    pa gle Grdičko, samo jedna tvoja torbica je u redu veličine moje mjesečne plaće, a kada uzmemo u obzir da za jedan manekenski posao dobiješ nekih bijednih 200 kunića jednostavnom metodom induktivno deduktivnog dijalektizma dolazimo do vrlo jednostavne konkluzijice a to je da si i ti jedna od "njih". Eto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare