To je to što me zanima!

Aleksandra Grdić postala je PR vodičke Haciende

Aleksandra Grdić, nakon što je prošle godine radila kao PR kluba Byblos u Poreču, ove godine isti posao radit će za vodički klub Haciendu
Vidi originalni članak

Aleksandra Grdić, nakon što je prošle godine radila kao PR kluba Byblos u Poreču, ove godine isti posao radit će za vodički klub Haciendu. Hrvatska manekenka presretna je zbog ove ponude jer i sama najviše voli ljetovati u Dalmaciji. Istaknula je da će se potruditi dobro odraditi ponuđeni joj posao. Hacienda je jedan od najpoznatijih dalmatinskih noćnih klubova koji svake godine ugošćuje najpoznatije house izvođače. "Miss Praxitena", kako je vole nazivati, nakon izlaska iz netom završenog showa "Farma" radi sve više pa će tako pistu nakratko zamijeniti radom u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mioamigo 23.06.2008.

    Zasto se ovu mladu zenu naziva sponzorusom i bilo kakvim grubim rijecima? Zo nije velicina nje,vec onih koji uzivaju ovako psihopatski vrijedjati druge.Zena je javna osoba i imate ju pravo gledati ili ne, citati o njoj ili ne, ali ne i blatiti joj ime. Svatko od nas ima putra na glavi ali svatko ima i svoju pozitivnu stranu.Pustite Alex na miru da zena zivi svoj zivot.Moje osobno misljenje,ma svaka joj cast jer je potpuno svoja!

  • nogometas05 13.06.2008.

    Sad znam gdje necu ovo ljeto iskrcat par stotina kuna iz principa-jedino ako tu lovu treba dat njoj za jedan PR tretman u prostoru za vip goste:)!!!

  • tajnamoja 13.06.2008.

    Bom, ne budi u zabludi. Stipe tuli i muli, ali i radi. To je njihov dogovor, zašto ne bi uživali u životu dok su mladi. Da mediji žele malo sačekati ispred stana kao Ivaniševića, sve bi izašlo na vidjelo, pa i to da Grdićka ne laže.Barem ne u ovom slučaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare