To je to što me zanima!

Aleksandra održala svoju riječ: Jelena je dobila svoju pjesmu

Mentorica Aleksandra Kovač je u 'X Factoru' obećala Jeleni Žnidarić za vrijeme audicija da će joj pokloniti pjesmu, a našle su se i u Zagrebu i razgovarale o glazbi
Vidi originalni članak

U predahu od 'X Factora', koji ove nedjelje i ponedjeljka, od 21 sat na RTL-u ulazi u predfinalnu fazu, jedina ženska članica žirija glazbenog showa, Aleksandra Kovač, posjetila je Zagreb. 

Aleksandra u Zagrebu ostaje nekoliko dana ne bi li posjetila svoje dobre prijatelje Ninu Badrić, Tonyja Cetinskog i Sandija Cenova, ali i kako bi promovirala novi spot bivše kandidatkinje 'X Factora', Jelene Žnidarić. 

Aleksandra je Jeleni za vrijeme audicija obećala da će joj pokloniti pjesmu, a da do svoje riječi čvrsto drži dokazuje i to što je Jelena već snimila i spot za pjesmu 'Živa sam', koju joj je napisala Aleksandra. 

Mentorica je slobodno vrijeme u Zagrebu odlučila iskoristiti za šetnju Zrinjevcem, ali i susret s Jelenom. Njih dvije su tako vrijeme provele u razgovoru o glazbi i atmosferi u showu. Na kraju su zaključile da je ovo početak jedne lijepe poslovno-prijateljske suradnje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dipsy2010 26.06.2015.

    Spot mi je ok, ali pjesma ... :-((

  • kokaza5 20.06.2015.

    Nismo ni sumnjali da Aleksandra neće održati riječ. Bravo za obje, odličan uradak.

  • Lindy 12.06.2015.

    Bravo Jelena...borila si se i dokazivala od malena, bori se i dalje...Pjevanje ti u krvi...Pozdrav od Kikijeve mame.(išli ste zajedno u razred).

Komentiraj...
Vidi sve komentare