To je to što me zanima!

Alen i Justin Timberlake nose istu jaknu: 'Kojem bolje stoji?'

Pobjednik 'Života na vagi' na društvenim se mrežama 'pohvalio' se kako ima istu jaknu kao pjevač Justin Timberlake. Naime, ova jakna ne bi privukla toliku pažnju da nije dizajnirana specijalno za pjevača
Vidi originalni članak

Pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi', Alen Abramović (46), ne može se načuditi transformaciji koja mu se dogodila. Redovito objavljuje fotografije kako je izgledao prije showa, a mnogi njegovi pratitelji ne mogu vjerovati kako je to ista osoba. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je na društvenim mrežama podijelio pomalo drugačiju fotografiju. 'Pohvalio' se kako ima istu jaknu kao pjevač Justin Timberlake (38). Inače, Justinova jakna dizajnirana je specijalno za njega. 

Alen se često voli našaliti na svoj račun pa je napravio anketu uz objavljene fotografije i pitao svoje pratitelje 'Kome bolje stoji?'. Većina je odgovora bila kako Alenu stoji bolje. 

- Bye Timbo! Narod je rekao svoje - napisao je dodajući emotikon koji 'plače' od smijeha. 

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Alen Abramović nikad mršaviji: 'Kako to da si još uvijek solo?'

Alen je u 'Život na vagi' ušao kao najteži kandidat s više od 180 kilograma, a izašao s 86,4 kilograma manje te osvojio titulu pobjednika i kući odnio nagradu od 150 tisuća kuna.

Priznao nam je kako su mu fizička promjena i gubitak kilograma otkrili novog čovjeka, punog samopouzdanja koji sada diše punim plućima. Kandidat treće sezone 'Života na vagi' 2018. pamtit će po velikim promjenama, a najveća je njegova fizička jer je izgubio više od 80 kilograma. Sada, kada je postigao svoj cilj, u novoj godini želi pronaći ljubav.

- Nekad mi se čini da je 'Život na vagi' bio samo san, a onda shvatim da nije, da je itekako stvarno, da su promjene stvarne i da sam ih napravio uz pomoć određenih ljudi - zaključio je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Papatest 12.12.2019.

    Sigurno Justin crkava od ljubomore

  • medved12 12.12.2019.

    Nijednom

  • LtHubertGruber 12.12.2019.

    Đastinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare