To je to što me zanima!

Alen se naljutio: 'Neće mene Dalmatinac izbaciti iz klana!

Iako je upravo on pobijedivši u prvom izazovu netom po ulasku u dvorac Ribnik dobio pravo da si izabere članove svog klana, Alen će prvi taj klan dobrovoljno napustiti
Vidi originalni članak

Kako bi rekao naš kaštelan Ante, odlučio sam da ja odem iz višeg u niži klan. Odlazim svojom voljom jer mi svi gore već toliko neopisivo idu na živce da mi je već muka. Sad sam ih gore pitao kako ćemo riješiti taj odabir, a Ante je predložio da izvlačimo slamke. Ali ja sam odlučio samostalno izaći van iz ovog šugavog klana. Ne vidim se više tamo i to je to. Sad imam drugačiju taktiku, objasnio je Alen svoju odluku.

- Kao prvo, ja sam ovaj tim odabrao, znači ovo sam sve ja stvorio. I da bi sad došao meni neki debilni Dalmatinac koji će mi govoriti da ja idem van. Nema šanse - ljutit je bio Alen. Kako je sve izgledalo možete pogledati OVDJE.

Hoće li kaštelan prihvatiti njegovu odluku ili će ga namjerno zeznuti produljivši mu muke ostanka među ekipom s kojom sve teže pronalazi zajednički jezik, doznat ćemo uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 779danai4ure 29.09.2016.

    ma šta ? zavarit ću ... brže od svjetlosti te likvidiraju

  • popcorn2 29.09.2016.

    Šta ovo nije ukinuto?

  • gladijator 29.09.2016.

    Po meni, od li Alen, polako će onaj koji teše škrinju, jer sad dole vidi da je ekipa ok, a gore sadizam, nerazumjevanje, teorije zavjere.....polako će za njim i Ante, Ante također zna da su kmetovi bolji ljudi. Gore će ostati, one dvije histerične sestre, histerična kuharica i pjesnik bez pameti sa jakim libidom kojeg svakodnevno Kristina kroti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare