To je to što me zanima!

Alex Ognjena podignula majicu i pratiteljima pokazala grudi...

Alex često s pratiteljima dijeli provokativne fotografije na kojima ističe poprsje ili stražnjicu. Sada je, pričajući o seksu na javnom mjestu, razveselila pratitelje podižući majicu
Vidi originalni članak

Kantautorica Alex Ognjena (37) poznata je kao žena bez dlake na jeziku. Na društvenim mrežama redovito objavljuje provokativne fotografije, ali i iskreno odgovara na razna pitanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Alex Ognjena u 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pažnju javnosti privukla je prije nekoliko mjeseci, kada je javno progovorila da je imala aferu s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31), dok je on još bio u braku s voditeljicom Doris Pinčić (32). Od tada se mnogo puta pojavila o medijima, a sada je rekla i što njezin sin kaže na to.

- Umire od smijeha zajedno sa mnom. Imamo internu kladionicu tko će objaviti veći 'nonsense'. Svi gubimo - napisala je Alex. 

Pratitelji su je upitali što misli o seksu na javnom mjestu, na što je ona odgovorila da je to kažnjivo.

- Pripremi do pet tisuća kuna. Sretno! Ili podijeli kaznu s partnericom. Svatko po 2500 kuna. To se zove ravnopravnost spolova - napisala je Alex, ali rijetko tko je uopće primijetio što je napisala na to pitanje jer je fotografijom u pozadini istaknula atribute.

Objavila je kratki video na kojemu podiže majicu ispod koje nema grudnjak te pokazuje bujne grudi pratiteljima. No ovo nije nikakvo iznenađenje. Alex često s pratiteljima dijeli provokativne fotografije na kojima ističe poprsje ili stražnjicu.

POGLEDAJTE 24 PITANJA:

Idi na 24sata

Komentari 270

  • pošten 17.01.2021.

    Oce li je vise itko osim rogoznice isprangijat da se smiri

  • Brad Pitt 17.01.2021.

    to je jedino kaj zna

  • ivanhana10 17.01.2021.

    kaj se hvalis pa to nisu tvoje sise

Komentiraj...
Vidi sve komentare