To je to što me zanima!

Alex Reid htio se prošvercati na tulum na koji ga nisu zvali

Htio je na zabavu koju su organizirali dečki iz Take Thata nakon dodjele Britanskih glazbenih nagrada. Probao je nagovoriti zaštitare, zvao je 'frenda', no ostao je van
Vidi originalni članak

Na zabavu u londonskom hotelu Savoy, gdje su se zvijezde zabavljale nakon dodjele Britanskih glazbenih nagrada, htjeli su doći svi, a suprug starlete Katie Price (32) nije bio iznimka. Alex Reid (35) dotjerao se i stao u red ispred ulaza u hotel. Nakon nekog vremena zaključio je da je prevažan pa mu se više nije dalo čekati i probao se dogovoriti sa zaštitarima da ga puste da uđu. To mu ipak nije pošlo za rukom pa je ostao vani. Čak je nazvao nekoga za koga je vjerovao da će mu srediti upad no kad je i ta solucija propala 'podvijena repa' okrenuo se i pošao kući. Isto se dogodilo i Denise Welch (52).

Zabava na kojoj su bile sve 'face' iz svijeta šoubiznisa za Alexa i Denise ostala je nešto nedostižno. Tulum su organizirali dečki iz Take Thata, a šuška se da su 'iskeširali' 3,5 milijuna kuna kako bi nahranili i napojili zvijezde.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Okrutni 17.02.2011.

    Htio džabe jest i pit, eee nema toga ni u HR više

Komentiraj...
Vidi sve komentare