To je to što me zanima!

Alicia Silverstone prožvače hranu pa je pljune sinu u usta

KAO PTICE Glumica je na svom blogu objavila video na kojem se vidi kako hrani sina Bear Blua. Kaže da joj dječak 'napada' usta kad god je vidi da ona nešto jede
Vidi originalni članak

Toliko je oduševljen ovom metodom hranjenja da dopuže do mene s drugog kraja sobe ako me vidi da jedem i napada mi usta, napisala je Alicia Silverstone (35) na svom blogu. 

Glumica svog sina hrani kako ptice hrane ptiće: hranu stavi u usta, sažvače je i potom je pljune djetetu u usta da je on pojede. 

- Bear Blue apsolutno obožava kad ga ovako hranim - napisala je na blogu te objavila i video kako bi svi mogli vidjeti taj senzacionalni ritual. 

Nikome nije jasno zašto točno Alicia baš tako hrani svog sina, a glumica se ni ne trudi objasniti. Alicia je veganka i dijete hrani istom hranom koju i sama jede. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • DOoMSday 28.03.2012.

    snowman ukrao si mi tekst xd, to sam ja htio napisati (ovo u vezi krštenja)

  • DOoMSday 28.03.2012.

    Joj dajte nemojte srati, neće umrijeti od malo mamine sline. Ja neznam, pa bokte svi po redu ste tako osjetljivi koji vam je k***c. Da mu smeta nebi jeo, al' vidite da jede i onda nek jede. Isuse prenose mu se bakterije, ovak i onak mu je na svakoj stanici oko jedna bakterija (nisam siguran al' znam da ih ima pun ku**c).

  • zmaja- 28.03.2012.

    Čudno izgleda.......ne razumijem što time želi postići.

Komentiraj...
Vidi sve komentare