To je to što me zanima!

Alka probala nešto drugačije: Eksperimentirala je sa ženom

Pjevačica je u srpskom showu 'Parovi' komentirala da to ne može nazvati seksom jer su samo eksperimentirale. Tvrdi da nisu lezbijke i da su pokušale nešto drukčije
Vidi originalni članak

Sudionici 'Parova' pričali su o svojim seksualnim iskustvima, piše srpski Alo. Nakon pitanja Marka Miljakovića je li neka od natjecateljica imala lezbijsko iskustvo, Alka Vuica (50) je priznala kako je eksperimentirala sa ženom.

- To ne mogu nazvati seksom. Više smo eksperimentirale. Mi nismo lezbijke. Samo smo pokušale nešto drugačije - komentirala je pjevačica što je nasmijalo natjecatelje.

Osim nje, eksperimentiranje s istim spolom priznala je i Sonja Kocić dok je Milan Magić pričao o seksu s 14 godina mlađom djevojkom s kojom je nekad hodao.

Pjevačica je nedavno izazvala nesuglasice među sudionicima showa nakon što je zaključila da je iz kupaonice nestala njezina skupocjena krema. 

Zaprijetila im je da joj je vrate i u mikrofon se počela obraćati režiji. Primirila se nakon što su joj iz produkcije rekli da će se na snimci vidjeti tko joj je uzeo kremu.

- Zašto ne dovedu nekoga zabavnog kao što sam ja? Ovdje moram sama sebe zabavljati. Ovi mladi su dosadni. Tako mladi, a tako dosadni - izjavila je tada Alka.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • chimpa29 01.03.2012.

    Alkice, da nije u pitanju Sandra Jurak? :)

  • f l e k i c a 29.02.2012.

    a da bar ima neki reality show sa ovim kvazi zvjezdama di lopataju, uređuju javne površine i volontiraju brinući se o starim i nemoćnima....

  • una222 29.02.2012.

    koja loko loko...

Komentiraj...
Vidi sve komentare