To je to što me zanima!

Zvijezda američke hit serije je trudna sa Sinišom iz Zagreba

Kako pišu strani mediji, Zvijezda 'Američke horor priče' je u petom mjesecu trudnoće. Siniša, ravnatelj njujorške galerije Karma Art Gallery, podrijetlom je iz Hrvatske
Vidi originalni članak

Američka glumica Chloë Sevigny (45) i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete. Chloe vijest još nije potvrdila, ali TMZ je objavio fotografije na kojima se vidi njezin trbuščić.

Kako pišu strani mediji, zvijezda 'Američke horor priče' je u petom mjesecu trudnoće. Siniša, ravnatelj njujorške galerije Karma Art Gallery, podrijetlom je iz Hrvatske.

Njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na Instagramu je objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

Inače, Chloë se glumom bavi od 1992., a njezine uloge u 'Boys Don't Cry' i 'The Brown Bunny' ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa.

Kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kada se zna da je Vincent Gallo (58) napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë nakon što je, prema vlastitim riječima, postao opsjednut s njom. Nema potrebe naglašavati da u toj sceni ona njemu pruža oralni seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • prvi general 08.01.2020.

    E moji novinari. Siniša, dečec iz Zaprešića, je još prije 5 mjeseci oplodio Olivud, a vi nam tek sad prenesete tako važnu vijest ponosa za čitavu Hrvatsku. Pa kraće su vijesti putovale u srednjem vijeku, kad su ih prenosili konjanici

  • kung fu panda 08.01.2020.

    Jeste naporni s tim srbin,hrvat koga briga za to neće nam Amerika otplatiti vanjski dug jer je njihova glumica trudna sa Sinišom iz Zagreba

  • Jole41 08.01.2020.

    Dobro ga sisa u filmu :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare