Show

Komentari 15

Zvijezda američke hit serije je trudna sa Sinišom iz Zagreba

Zvijezda američke hit serije je trudna sa Sinišom iz Zagreba

Kako pišu strani mediji, Zvijezda 'Američke horor priče' je u petom mjesecu trudnoće. Siniša, ravnatelj njujorške galerije Karma Art Gallery, podrijetlom je iz Hrvatske

Američka glumica Chloë Sevigny (45) i redatelj Siniša Mačković prvi su put zajedno viđeni u kolovozu prošle godine, a sada čekaju i prvo dijete. Chloe vijest još nije potvrdila, ali TMZ je objavio fotografije na kojima se vidi njezin trbuščić.

Kako pišu strani mediji, zvijezda 'Američke horor priče' je u petom mjesecu trudnoće. Siniša, ravnatelj njujorške galerije Karma Art Gallery, podrijetlom je iz Hrvatske.

Njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na Instagramu je objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

Inače, Chloë se glumom bavi od 1992., a njezine uloge u 'Boys Don't Cry' i 'The Brown Bunny' ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa.

Kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kada se zna da je Vincent Gallo (58) napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë nakon što je, prema vlastitim riječima, postao opsjednut s njom. Nema potrebe naglašavati da u toj sceni ona njemu pruža oralni seks.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci