To je to što me zanima!

Američki reper (19) osuđen radi ubojstva: Izdala ga pjesma

Pjesma koju je objavio kao bjegunac bila je uključena u dokazni materijal tužiteljstva. Tužitelji su pustili spot tijekom suđenja i pokazali riječi pjesme sudu
Vidi originalni članak

Američki reper Tay-K (19) osuđen je na 55 godina zatvora za ubojstvo. Proglašen je krivim s još šestoricom muškaraca za ubojstvo nogometaša Ethana Walkera u srpnju 2016., prenosi The Guardian.

Oni su namjeravali opljačkati Walkera i još jednog dilera, a tijekom upada u kuću su ga upucali. Walkerova djevojka posvjedočila je da je imao ruke u zraku kad je ubijen. Reperovi odvjetnici tvrdili su da nije on ispalio smrtonosni hitac, a reper je rekao da je njegov posao u pljački bio pronaći drogu za krađu, ali je uz razbojništvo proglašen krivim i za ubojstvo. Također, hit pjesma koju je objavio kao bjegunac bila je uključena u dokazni materijal tužiteljstva. Tužitelji su pustili spot tijekom suđenja i pokazali riječi pjesme sudu.

JEFFREY EPSTEIN Milijarder optužen za pedofiliju pronađen u ćeliji bez svijesti...

Karijera mladog repera dobila je zamah nakon što je optužen ua ubojstvo sa samo 16 godina, a njegov je slučaj privukao puno pažnje u medijima. Nakon toga stavljen je u kućni pritvor, ali je u ožujku 2017. s gležnja skinuo uređaj za praćenje i pobjegao. Tada je krenuo na sjever od Teksasa do New Jerseyja, gdje je snimio pjesmu 'The Race', u kojoj se hvalio svojim statusom bjegunca.

'The race' je dosegnula 44. mjesto na američkim ljestvicama, a remiksirali su je i neki istaknuti reperi. Video je na YouTubeu pregledan više od 174 milijuna puta, a pjesma je dosegnula platinastu nakladu u siječnju 2018.

Tay-K je ponovno uhvaćen u lipnju 2017. godine, a optužen je za dva teška zločina počinjena dok je bio u bijegu: za ubojstvo 23-godišnjeg Marka Saldivara nakon svađe u San Antoniju u Teksasu te pljačku i premlaćivanje 65-godišnjaka Owneya Pepea u Arlingtonu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Michelangelo 26.07.2019.

    Žica drži uši...;)

  • pcsimke 26.07.2019.

    Ovo je nažalost dobar dio crnačke kulture u americi, poželjno je biti opak, ganster , imati hrpe para i neraditi ništa (trgovac drogom ili pimp ) to su sve pozitivne stvari "in the hood" , To tako daleko otišlo da crne đake sa dobrim ocjenama drugi crnci zezaju da pokušavaju biti bijelci tj. da se pobijelio , ako imaš dobre ocjene izdao si crnačku rasu i slične gluposti

  • torente2 26.07.2019.

    Kod nas bi za kaznu repao u dobrotvorne svrhe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare