To je to što me zanima!

Amerikanac s Ultre: 'Probao sam ovdje ćevape, vrhunski su! Ma preselio bih se u Hrvatsku'

Ultra ludilo ušlo je u treći dan no partijaneri iz svih dijelova svijeta ne kriju oduševljenje festivalom, našom zemljom, hranom i gostoprimstvom. Oni s kojima smo razgovarali ne kriju da bi se sutra preselili u Lijepu našu
Vidi originalni članak

Di god pogledan guzice i sise, svugdi, pari mi se ludih, ljudi. Grudi ka puding, sise, pari mi se smiju mi se, cice, tekst je splitskog hip hop/trap sastava TBF. Ovi umjetnici su već 2004. godine izgleda opjevali scene koje se posljednja dva dana viđaju na Parku Mladeži tijekom Ultra music festivala.

Nakon što je u petak tisuće partijanera otvorilo Ultru, festival koji će trajati do 9. srpnja kad partijaneri sele na hrvatske otoke, ništa manje luđe nije bilo u drugoj noći.  Mrežaste kombinacije, dresovi, haljine koje više otkrivaju nego pokrivaju... Svi spremno i bez srama poziraju našim fotoreporterima, a među masom stranaca čuje se i hrvatski jezik.

Sve lude kombinacije su mi vrhunske. Jednostavno to je takav provod, došli su se zabaviti bez razmišljanja o ičemu. Meni je ovo drugi put na Ultri, bila sam i prošle godine. Iskreno bolji line up bio mi je prošle godine – kaže nam mlada Zagrepčanka Doris odjevena u kultnog lika iz dječjih crtića, Pikachua.

- Cijene jesu malo skuplje za domaće istina, ali opet nismo mi ovdje glavna klijentela – kaže nam djevojka.
Nabildan muškarci plijenili su poglede svih, preplanuli ten, nauljena koža dobitna su kombinacija.
- Probao sam ovdje 'ćevapčiće' vrhunski su. No, osim hrane ženeee koje žene to je nevjerojatno. Sigurno ću se vratiti opet u Split! Do jutra ću plesati i zabavljati se, a Dj Snake je sigurno moj večerašnji favorit – otkriva nam Jermy s Floride, koji očito i tamo uživa u suncu sudeći prema preplanulom tenu.

TRODNEVNO LUDILO U SPLITU Anny je na Ultru stigla s dalekih Filipina: 'Sve je savršeno. Tu su muškarci uff, ma nemam riječi'

Ove godine Ultra je u znaku Amerike, na stotine ih prošlo cijeli kontinent kako bi nekoliko dana proveli u Splitu.
- Obožavamo Hrvatsku, prekrasno je! Ovdje smo dva mjeseca na party brodu. Znamo čak nešto i reći na hrvatskom 'bok kako si' – iz sveg glasa nam kaže Karlya iz SAD-a.


- Mislim da je ovo najljepša država na svijetu, ne želimo ići. Za sada smo bile u Splitu, Dubrovniku i Hvaru – kaže nam.
Očito su u nekoliko dana provedenih u Splitu upoznale već lagano mitska bića 'galebove'.
- Moramo biti oprezne, dečki nam u Splitu upadaju, jako su zgodni. Moramo priznati imaju jako dobru priču za prodati i jako su simpatični – kaže nam Karlya.

OLJA EINFALT Ni ova Ultra nije prošla bez Vampirice Olje: Godine su samo broj, s partijanjem ne staje...

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Skychaser 09.07.2023.

    Brzo bi se ti i odselio😅

  • zera 09.07.2023.

    Nemoj majke ti.

  • gelipter1 09.07.2023.

    e samo ti dibidusi trebaju hrvatskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare