To je to što me zanima!

Amerikanka od 127 kila šetala pistom: Držala se za poprsje...

Tess je jednom prilikom 'osvanula' na naslovnici magazina 'Cosmopolitan'. Neki su tada smatrali kako je vrijeme da se na naslovnici pojavi netko 'veći', dok su drugi bili u šoku
Vidi originalni članak

Američka plus-size manekenka Tess Holliday (34) prošli je tjedan prošetala pistom njujorškog Tjedna mode, pritom se držeći za grudi. U uskoj bijeloj haljini pokazala je svojih 127 kilograma te je provocirala publiku, pri čemu su mnogi oduševljeni njenim samopouzdanjem.

Uz bijelu haljinu iskombinirala je natikače iste boje, a od šminke je koristila crveni ruž i plavi tuš za oči, što nije moglo proći neprimijećeno. 

Plus-size manekenku je nekoliko puta prozvao novinar Piers Morgan (54), koji smatra kako ona nije plus-size manekenka, nego pretila žena koju ne treba promovirati u medijima. Tess je jednom prilikom 'osvanula' na naslovnici magazina 'Cosmopolitan', kada je publika bila podijeljena na one koji su smatrali kako je krajnje vrijeme da se na naslovnici pojavi netko 'veći', dok su drugi u šoku rekli kako se ovime promiče pretilost kao nešto zdravo i normalno.

Tess je imala prilično teško djetinjstvo. Vršnjaci su je konstantno zadirkivali zbog debljine i blijede kože pa je sa 17 godina napustila školu i okrenula se plus size industriji. Međutim, snimila je nekoliko reklama za print i kataloge jer su joj rekla da je prevelika i preniska. Preselila se u Seattle i tamo radila kao vizažistica, stilistica za kosu i kreativna direktorica na revijama. U međuvremenu je rodila sina i preselila se u Los Angeles te joj je upravo ta selidba pomogla da stekne više samopouzdanja. 

Nakon toga je dobila angažman u dokumentarnoj seriji 'Heavy', pojavila se u reklamama na televiziji i velikim plakatima diljem Amerike, snimila kampanju za kozmetički brend Benefit, a 2011. se pojavila u talijanskom Voguea. Godinu dana kasnije na Tumblru je upoznala sadašnjeg supruga, australskog biznismena, fotografa i umjetnika Nicka Hollidaya, za kojeg se i udala 2015. Od tada se  potpunosti posvetila plus size karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • serpentine 10.09.2019.

    Preodvratna

  • Brick 09.09.2019.

    Haljina uopće nije uska.

  • 09.09.2019.

    Pravi misterij je kad si je ovaj tanker od zene zadnji put vidjela pipicu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare