To je to što me zanima!

Ana Bučević ne skida osmijeh s lica: S dečkom uživa u Beogradu

Sve donedavno Bučević je svoj privatni život držala podalje od 'očiju javnosti'. Sada sve češće na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije sa svojim odabranikom Markom
Vidi originalni članak

Naša najpoznatija motivacijska govornica Ana Bučević (42) svoj je ljubavni život vješto skrivala, sve dok prošle godine u njezin život nije ušao novi muškarac. Sreću je pronašla sa srpskim producentom i glazbenikom Markom Nikolićem, koji iza sebe ima jedan propali brak te troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO: Ana i Iva na krstarenju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovih dana zajedno uživaju u Beogradu, a na društvenim mrežama podijelili su fotografije sa slavlja. Ana i Marko uživali su u čaši šampanjca, a otkako se saznalo za njezinu novu ljubav, Bučević sve češće objavljuje zajedničke fotografije sa svojim odabranikom. Ne skidaju osmijeh s lica.

Ana je pokazala kako je njihova veza ozbiljna, a nedavno je objavila fotografije na kojima nasmiješena provodi vrijeme sa svojom, ali i Markovom djecom.

Sve donedavno Bučević je svoj privatni život držala podalje od 'očiju javnosti'. No 'uhvatili' su ih u Beču u zajedničkim društvu. Ana je zatim objavila njihovu zajedničku fotografiju i potvrdila glasine. 

Marko je inače brat srpske pjevačice Maje Nikolić (45). Godine 2017. s predstavnicima Crne Gore nastupio je na Eurosongu, a Srbiju je predstavljao 2015. 

NAKON BURNOG RAZVODA Više se ne skriva: Bučević ljubi brata srpske pjevačice Nikolić

Podsjetimo, Ana Bučević je prije gotovo dvije godine glasine o razvodu s bivšim suprugom Sašom Dvornikom potvrdila na Facebooku. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala poduži post.

Saša je tada tvrdio kako je Ani novac bio važniji od njihove ljubavi, a svojedobno je za Slobodnu Dalmaciju rekao da ga je iskoristila i odbacila kao krpu i opušak. Vjenčali su se na Valentinovo 2014., a Bučević je to bio treći brak. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • SILVIJA_2 16.01.2021.

    Ak je on dečko ja se još nisam rodila

  • negoidiz 16.01.2021.

    jednostavno, beograd je magnet za rvatice

  • toby 16.01.2021.

    Ova Todorička izgleda ko trajekt

Komentiraj...
Vidi sve komentare