To je to što me zanima!

Ana Gruica posvetila emotivnu objavu suprugu: 'Godine su ti donijele šarm, zrelost i znanje'

Zajedno su već šest godina, a prošle godine splitska glumica i ugledni psihijatar stali su pred oltar i crkveno se vjenčali
Vidi originalni članak

Mom mužu, prije svega čoviku s velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan, čestitala je Ana Gruica Uglešić (40) svom suprugu Boranu Uglešiću.

PRIČALA I O VJENČANJU Ana Gruica otkrila koja joj je jedina želja u novoj godini: 'Ja i Boran se trudimo, pa što bude'

Na društvenim mrežama podijelila je emotivnu objavu povodom okruglog 50. rođendana supruga.

- Godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi - napisala je glumica.

Na crno-bijeloj fotografiji par je pozirao nasmiješen dok se drži za ruke. Ugledni psihijatar obučen je u crno klasično odijelo, dok je lijepa glumica u blještavoj haljini, raspuštene kose.

Lijepim željama pridužili su se brojni pratitelji.

Zajedno su već šest godina

Inače, par se vjenčao prije pet godina, a poslije Velike Gospe prošle godine su se i crkveno vjenčali. Podsjetimo, ugledni liječnik dobio je crkveni razvod od prve supruge. 

Splitski par je prvo vjenčanje obavio pred matičarom 2018. godine u kolovozu, točnije 20. kolovoza. Građanski brak su sklopili samo nakon godinu dana veze u krugu članova obitelji i najbližih prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. 

POSEBAN DAN ZA ZVIJEZDE Oni su se ove godine vjenčali: Za slavlja se nije štedjelo, ali su većinom svadbe bile intimne

Glumica je na vjenčanju imala tri haljine

Sudbonosno 'da' izrekli su ovog ljeta i u crkvi sv. Luke u mjestu Sitno Gornje, a ona i Boran svadbeni su dan doživjeli kao nešto veliko, emotivno i odgovorno, no tremu nije imala.

Glumica je tijekom večeri promijenila tri haljine. Uz svaku je iskombinirala cipele stranih i domaćih brendova, Alaïa, Ledenko i Gia Borghini. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ŠTEF75 12.01.2024.

    a što je poručila Šalkoviću ?

  • barica_30 12.01.2024.

    Ne volim ostavljati ovakve komentare, ali oni su mi bas onako suštinski i iskonski LJIGAVI.

  • STorm5 12.01.2024.

    I lovu-šta je najvažnije!!! To je zaboravila dodati. :D LOL

Komentiraj...
Vidi sve komentare