Obavijesti

Show

Komentari 10

Oni su se ove godine vjenčali: Za slavlja se nije štedjelo, ali su većinom svadbe bile intimne

Oni su se ove godine vjenčali: Za slavlja se nije štedjelo, ali su većinom svadbe bile intimne
15

Protekla godina za poneke parove značila je kraj ljubavi, no neki parovi su hrabro uplovili u bračnu luku i podijelili sretne vijesti s javnosti

VIDEO

Ovu će godinu neki parovi pamtiti po tome što su stali pred oltar i rekli sudbonosno 'da', a svoju sreću nisu krili ni od javnosti.

EKSKLUZIVNA FOTKA Ovako je izgledalo vjenčanje Zlatka Mateše i Blanke: 'Sretni smo'
EKSKLUZIVNA FOTKA Ovako je izgledalo vjenčanje Zlatka Mateše i Blanke: 'Sretni smo'

Zlatko Mateša

Hrvatski političar Zlatko Mateša (74) u rujnu je potvrdio da ponovno ljubi i to 30 godina mlađu partnericu Blanku Kačer, a onda su se početkom prosinca vjenčali. Otkrili su kako je to bila intimna ceremonija u crkvici na Plešivici, a njih dvoje i inače u javnosti kada se pojavljuju zajedno ne kriju ljubav.

Blanka nam je ranije ispričala kako je jako sretna, no napomenula je da ljubav nije došla preko noći. 

Zagreb: Dolazak poznatih na premijeru predstave "Dražen" u kazalištu Trešnja

- Mi vam se dugo poznajemo i to poznanstvo i poštovanje je s vremenom preraslo iz prijateljstva u ljubav - rekla je Blanka i otkrila kako je uzela i suprugovo prezime. 

Iva Šarić otkrila detalje svadbe s Brunom Petkovićem, poznato je i koga su izabrali za kumove
Iva Šarić otkrila detalje svadbe s Brunom Petkovićem, poznato je i koga su izabrali za kumove

Bruno Petković i Iva Šarić

Iva i Bruno otkrili su svoju vezu krajem 2020. godine, a nakon četiri godine veze okrunili su svoju ljubav intimnim vjenčanjem. Svoju vezu tajili su godinu dana, a samo mjesec dana kasnije doznalo se da čekaju svoje prvo zajedničko dijete, sina Adriana.

Ceremoniju i slavlje su organizirali u privatnosti 20. prosinca. Isti je dan Iva proslavila i 35. rođendan. Nedavno je Bruno odabran i za najboljeg igrača HNL-a, a čini se kako njegovoj sreći nema kraja.

- Sve je bilo priređeno u zagrebačkom restoranu, i večera za dvadesetak uzvanika, i građansko vjenčanje. Zaručeni smo već tri godine, ali se zbog obaveza nismo mogli uskladiti ranije i pronaći datum koji bi nam odgovarao. Stoga smo svadbu odlučili organizirati sad - rekla je Iva za Gloriju pa dodala kako je oduvijek željela imati zimsko vjenčanje te da se slučajno pogodilo da isti dan slavi i rođendan.

VIDEO Pogledajte atmosferu na vjenčanju Ane Gruice i njenog odabranika Borana Uglešića
VIDEO Pogledajte atmosferu na vjenčanju Ane Gruice i njenog odabranika Borana  Uglešića

Ana Gruica 

Glumica Ana Gruica Uglešić (40) i psihijatar Boran Uglešić (48) vjenčali su se prije pet godina, a poslije Velike Gospe ove godine su se i crkveno vjenčali. Podsjetimo, ugledni liječnik dobio je crkveni razvod od prve supruge. 

Splitski par je prvo vjenčanje obavio pred matičarom 2018. godine u kolovozu, točnije 20. kolovoza. Građanski brak su sklopili samo nakon godinu dana veze u krugu članova obitelji i najbližih prijatelja u dvorcu Martinis Marchi na otoku Šolti. 

Sitno Gornje: Vjenčanje Ane Gruice u crkvi sv. Luke

Sudbonosno 'da' izrekli su ovog ljeta i u crkvi sv. Luke u mjestu Sitno Gornje, a ona i Boran svadbeni su dan doživjeli kao nešto veliko, emotivno i odgovorno, no tremu nije imala. Glumica je tijekom večeri promijenila tri haljine. Uz svaku je iskombinirala cipele stranih i domaćih brendova, Alaïa, Ledenko i Gia Borghini. 

Fani i Hierra spojio je posao, a ove su se godine tajno vjenčali u Meksiku: Sada su dobili sina
Fani i Hierra spojio je posao,  a ove su se godine tajno vjenčali u Meksiku: Sada su dobili sina

Fani Stipković

Bivša sportska novinarka Fani Stipković (41) bivši nogometaš Fernando Hierro vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, potvrdila je Gloria u rujnu. Fani je na vjenčanju zablistala u vjenčanici Vere Wang iz zagrebačkog butika Le Concept Aleksandre Dojčinović. 

- Vjenčanje je bilo 13. rujna u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu - otkrila je Fani za Gloriju. 

Fernando & Fani

Par je zajedno od 2019. godine a zajedno su se uselili tijekom pandemije. Spojio ih je posao, odnosno ljubav prema sportu. Ove godine su postali i roditelji malenog dječaka.

Dalić oženio sina: 300 gostiju je do zore zabavljao Jole, a za prvi ples mladencima pjevao Kruška
Dalić oženio sina: 300 gostiju je do zore zabavljao Jole, a za prvi ples mladencima pjevao Kruška

Toni Dalić 

Sin izbornika Zlatka Dalića se oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Ivom.

storyeditor/2023-09-28/378389977_1766804717101272_3256253382051973295_n.jpg

Krajem rujna par je rekao sudbonosno 'da', a Toni je nosio crni smoking, bijelu košulju i crnu leptir mašnu, dok je mladenka imala dugu bijelu vjenčanicu s potpisom dizajnerice, Aleksandre Dojčinović. Vjenčali su se u varaždinskoj Kapucinskoj crkvi, a na svadbi su pjevali Jole, dugogodišnji prijatelj obitelji Dalić, Željko Krušlin Kruška s grupom Latino i Mate Grgat.

storyeditor/2023-09-28/383994987_1766811560433921_9200138946725485343_n.jpg

Marko Petrić i Tina Walme 

Ove godine su se vjenčali i plesačica Valentina Walme (32) i glumac Marko Petrić (36). Sretnu vijest Valentina je podijelila na društvenim mrežama objavivši njihove crno bijele fotografije. 

Par se zaručio prošle godine u rujnu, a šuškanja da su zajedno pojavila su se 2020. godine. Viđeni su tada u jednoj zagrebačkoj slastičarnici, u šetnji gradom te na brojnim društvenim događanjima. Zajedno su tada i ljetovali.

Oženio se 'Gospodin Savršeni': 'Mala i intimna svadba, to nam je najslađe. Obitelj i prijatelji'
Oženio se 'Gospodin Savršeni': 'Mala i intimna svadba, to nam je najslađe. Obitelj i prijatelji'

Osim njih, ove godine u bračnu luku uplovio je i 'Gospodin Savršeni', Mijo Matić s glazbenom pedagoginjom Arianom Piknjač. Vjenčanje je bilo intimno, a uz njih su bili prijatelji i najuža obitelj.

Intimno vjenčanje imao je i voditelj Ivan Vukušić i njegova dugogodišnja partnerica Ivona početkom veljače.

Svoju dugogodišnju djevojku ove godine oženio je i hrvatski reprezentativac Josip Juranović. Par se zaljubio prije četiri godine u Splitu dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Zaručili su se u svibnju prošle godine,a pred oltar su stali u lipnju ove godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško