To je to što me zanima!

Ana Gruica Uglešić otkrila je detalje sa crkvenog vjenčanja: 'Uvijek sam bila ponosna...'

Splitska glumica priznala je, između ostalog, kako mašta o ponovnom roditeljstvu. Čovjek snuje, Bog određuje, istaknula je
Vidi originalni članak

Nakon civilnog vjenčanja prije pet godina, splitska glumica Ana Gruica Uglešić (40) udala se crkveno za psihijatra Borana Uglešića (49). Sudbonosno 'da' izrekli su prošle subote u crkvi sv. Luke u mjestu Sitno Gornje. Nakon što su proteklog vikenda iscurili detalji što se jelo, pilo i pjevalo na svadbi u jednom splitskom restoranu, o velikom danu progovorila je i Ana. Kako je otkrila za Gloriju, ona i Boran svadbeni su dan doživjeli kao nešto veliko, emotivno i odgovorno, no tremu nije imala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao dijete sam bila fascinirana tom crkvom i redovito sam je pohodila s bakom. Tu sam se pričestila i krizmala. Velika sam lokalpatriotkinja i nikad nisam skrivala svoje korijene, dapače, uvijek sam bila ponosna na činjenicu tko sam i što sam. Naš surov kraj povijesno je pripadao Poljičkoj Republici - ispričala je splitska glumica o crkvi sv Luke.

Potom je priznala kako je i Boran vezan uz mjesto Sitno Gornje.

- Odgojio je i othranio generacije mojih predaka i s majčine i s očeve strane. To je kraj borbenih, poštenih, radišnih i demokratski nastrojenih ljudi. Boran nema ništa protiv moje ljubavi prema selu. Štoviše, kao gradsko dijete nikad nije imao svoje selo pa je Sitno postalo i njegova oaza - dodala je Ana. 

CURE DETALJI Evo što se jelo, pilo i pjevalo na svadbi Ane i Borana Uglešića

Glumica je tijekom večeri promijenila tri haljine. Uz svaku je iskombinirala cipele stranih i domaćih brendova, Alaïa, Ledenko i Gia Borghini. Prvu vjenčanicu koju je nosila kreirala joj je Matija Vuica (65). Haljinu za prvi ples odabrala je, pak, iz kolekcije Ivice Skoke, dok je za ostatak večeri nosila kratku haljinu marke Solange London.

Među brojnim uzvanicima bili su bivša misica Viktorija Rađa, voditeljica Marijana Batinić, glumac i pjevač Ivan Perkušić... Pjevala je Zorica Kondža (63), a jele su se, između ostalog, morske delicije.

Ana i Boran imali su prvo vjenčanje prije pet godina na Šolti, i to samo dva tjedna nakon zaruka. Glumica ima sina Marata, kojeg je dobila s putopiscem Hrvojem Šalkovićem. S njim je bila tri godine, a razišli su se zbog nepremostivih razlika. Sada je otkrila i kako mašta o zajedničkom djetetu s Boranom.

- Čovjek snuje, Bog određuje - istaknula je.

A GDJE JE MARKO? Iris Livaja stigla je na svadbu Borana i Ane Uglešić bez muža: Snimila se s drugom pratnjom

Boran je nakon razvoda od prve supruge Diane nekoliko godina bio u vezi s Zagrepčankom Ivanom, koju je ostavio zbog zgodne glumice. 

Kako bi se mogao crkveno vjenčati s Anom, zatražio je i dobio crkveni razvod od prve supruge Diane.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • crna mačka 23.08.2023.

    Nitko tu nije mogao zasjeniti, Iris Livaju.

  • crna mačka 23.08.2023.

    Ovi kišobrani se prodaju na Splitskom pazaru.

  • crna mačka 23.08.2023.

    Meni se on sviđa zbog postojane frizure. Ha,ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare