To je to što me zanima!

Ana i Dominik iz 'Života na vagi' se vjenčali, a par čeka i dijete: Prava fešta će biti iduće godine

Dva kandidata showa zaljubila su se tijekom natjecanja, a on ju je za prvu godišnjicu veze i zaručio. Sada su svoju ljubav okrunili brakom, a uskoro im stiže i prinova
Vidi originalni članak

Natjecatelji showa 'Život na vagi' Dominik Kračun i Ana Žderić Kračun prošli su brojne prepreke u istoimenoj emisiji, zaljubili se, a prošlog su vikenda izrekli sudbonosno 'da', kako prenosi RTL.

NEPREPOZNATLJIVA JE Lara Peruško iz 'Života na vagi' drastično je promijenila izgled, pohvalila se zavidnom linijom

Vjenčali su se kod matičara, a za RTL kažu kako će prava fešta biti iduće godine u svibnju. Veliko vjenčanje već je u pripremi, a ono će biti u njihovoj rodnoj Slavoniji.

- Bilo je prekrasno, u krugu obitelji. Vjenčali smo se prije rođenja malene, kako kasnije ne bismo imali komplikacije - rekla je Ana. 

- Sve što smo morali kapariti smo odradili, ostalo ćemo s vremenom - dodala je.

Termin poroda je početkom srpnja, a kako kaže Ana, i ona i beba su odlično. Prošle su početne tegobe i sada sve ide po planu.

- Odlično napreduje, a već smo smislili i ime. Zvat će se Nika. To nam se svidjelo, kratko je i jasno. Svaku večer s njom razgovaramo, veselimo se novom poglavlju, baš kao i svi roditelji - dodala je.

Govori kako im još  jedino preostaje preseljenje u zajednički stan. Dominik je trenutačno zbog posla u Zagrebu, a Ana u Slavoniji, no život će nakon rođenja djeteta zajedno graditi u rodnom zavičaju.

- Tu su svi naši, i moji i njegovi, puno je jednostavnije, a i život je ljepši - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 2024 21.03.2023.

    Obožavam ovakve sretne završetke ! Sretnooooooo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare