To je to što me zanima!

Ana Sasso (47) još izgleda kao '83. u reklami za 'Pipi'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša Miss Jugoslavije u dobi od 47 godini izgleda savršeno. Prijatelji je u šali zovu proždrljivicom, a liniju održava odlaskom u teretanu tri puta tjedno
Vidi originalni članak

Živući dokaz da žena i u 48. godini može izgledati kao djevojka je bivša Miss Jugoslavije, Ana Sasso (47). Za InMagazin otkrila je da dobru liniju održava strogim režimom vježbanja. Odlazi u teretanu tri puta tjedno i tamo vježba po dva sata. Uz to redovito džogira, ali hrane se ne voli odricati. Kaže da joj prijatelji kroz šalu govore da je proždrljivica. Davne 1982. godine izabrana je za Miss Jugoslavije, a godinu dana nakon toga snimila je reklamni spot za piće 'Pipi' kojim si je osigurala status seks simbola. U toj joj se reklami kroz mokru majcu vide grudi koje i danas prkose gravitaciji i izgledaju savršeno. Kaže da sebe nikada nije doživljavala kao nešto posebno i da si uvijek može naći neki nedostatak. Izbor za Miss donio joj je brojne ponude, među kojima i jednu filmsku, ali Splićanka ju je odbila jer se nije htjela skinuti do gola pred kamerom. Umjesto u filmske, krenula je u glazbene vode, ali kad se zaljubila i udala tome je došao kraj. Dva se puta udavala, a trenutačno je u sretnoj vezi s četiri godine mlađim kirurgom, Hrvojem Tomasovićem. Upoznali su se u bolnici, a osvojio ju je jednostavnošću, iskrenošću i spontanošću. Zajedno su pet godina i braku razmišljaju, ali neće žuriti.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pernica 26.09.2014.

    pohvalno je šta pazi na izgled, ali ona bi bila takva i da ne pazi - geni su takvi kod nje , nije rađala, samo hoda po teretanama i na uljepšavanja . bira muževe problematične ali pune novaca tako da sebi može to priuštiti. za badava joj to sve kad nema DIJETE, nije MAJKA, sama je priznala da joj je sad žao šta nije ostvarila majčinstvo. ne bi mjenjala svojih 6 kg viška i dvoje djece za njen izgled nikad !

  • nefertete 18.06.2010.

    Žena dobro izgleda, ali mi to i nije neka vijest. Iako ne volim komentare ovog tipa, moja susjeda sa skoro 50 godina, četvero odrasle dijece, i 30 i više godina staža kao slastičarka u hotelu izgleda kao raketa u usporedbi sa navedenom gospođom, kojoj je vlastiti izgled bio jedini posao cijeli život. Mislim da osnovne parametre treba uzeti u obzir!

  • plavi_ 18.06.2010.

    ane...ma ...što kazati...dama bila dama ostala

Komentiraj...
Vidi sve komentare