To je to što me zanima!

Anđa Marić: 'Častili su se, a mi smo bili nedostojni poziva za stol. Nikada to neću zaboraviti'

Od tada sam vrlo osjetljiva na bilo kakvu diskriminaciju. Naša reakcija na to? Pokupili smo svoje novce koje smo trebali dati za najamninu i platili smo si avionsku kartu i tjedan dana hotela, napisala je pjevačica
Vidi originalni članak

Glazbenica i spisateljica Anđa Marić (47) prisjetila se na društvenim mrežama ranijih dana s najboljim prijateljem Markom. Godine 1996., kad su nakon nekoliko mjeseci u Madridu otišli na Majorku.

LJUBAV CVJETA Anđa Marić: 'Zaljubljena sam!'

Diskriminirali Anđu i prijatelja?

- Nije bilo lako, ponekad smo bili gladni ali umjereno. Možda su nam tu i tamo trbusi bili prazni, ali nam je srce i duša bila krcata doživljajima i bogatstvima velegrada. Živjeli smo u stanu koji je gledao na kraljevsku palaču sa 3 cimera i cimericom. Jednom od njih je došla mama iz Galicije za Božić i svi su bili pozvani za stol osim nas dvoje stranaca - započela je Anđa na Instagramu u srijedu.

Nikad neće zaboraviti taj Božić, kad su gledali kako se Španjolci časte, dok su ona i Marko, kako kaže, bili nedostojni poziva za stol. 

- Od tada sam vrlo osjetljiva na bilo kakvu diskriminaciju. Naša reakcija na to? Pokupili smo svoje novce koje smo trebali dati za najamninu i platili smo si avionsku kartu i tjedan dana hotela. Iako smo većinom jeli kuhani krumpir s maslacem osim tog jednog hotelskog doručka preživjeli smo i naučili što je svijet i kako se snaći, a ipak uživati - napisala je pa dodala kako su im cimeri bili loši i puni predrasuda.

SKRIVA SE OD OČIJU JAVNOSTI Anđa Marić objavila fotku svog samozatajnog brata pa otkrila: 'Moj Bubo je radio za Muska'

Pjevačica i autorica tog se djelića prošlosti prisjetila uz fotografiju na kojoj se ljubi s Markom.

- Ova fotografija prisjetila me na sve to i koliko smo Marko i ja bili sretni i nepokolebani da nas čeka veliki i lijep život. Ja sam imala 19 a on 18 godina. Koja lijepa uspomena hvala ti Marko - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • uwaga 22.12.2023.

    Poanta članka je?

  • dobar loš zao No1 22.12.2023.

    Da,,i.,????

Komentiraj...
Vidi sve komentare