To je to što me zanima!

Anđa Marić objavila fotku sa sinom, pratitelji joj poručili: 'Koliko ljepote, baš si sretnica'

Marić već godinama boluje od multiple skleroze, a nedavno je objavila video s terapije i pohvalila se prvim samostalnim koracima nakon sedam godina
Vidi originalni članak

Došle su mi moje najdraže slovenske bebe. Lijevo je moji Gašpi, desno je Vidian prva beba koju sam upoznala tamo i Gašpijev prijatelj od rođenja, napisala je glazbenica Anđa Marić (45) uz fotografiju sa sinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenica je nasmijano pozirala sa dečkima, a Gašper, kojeg je Anđa dobila u braku sa Slovencem Primožom Dolničarem, oduševio je njezine fanove na Instagramu.

- Pravi veliki dečko... Divni ste - napisala je jedna od obožavateljica.

- Koliko ljepote na jednoj fotki - dodala je druga.

- Koja si ti sretnica Anđa - zaključila je treća.

Podsjetimo, Marić već godinama boluje od multiple skleroze, a nedavno je objavila video s terapije i pohvalila se svojim prvim samostalnim koracima nakon sedam godina.

INTERVJU ZA 24SATA Anđa Marić: 'Gegam se, ali ovi koraci su moja osobna pobjeda'

-  Inače doživjela sam pravo renesansu u bajnoj Opatiji (Thalassoterapija) i prije četiri dana učinila prve samostalne korake nakon sedam godina bivanja u okovima svog tijela smrznuta i zaleđena od emocionalnih šokova. Sada hodam kao beba, ali znate bebe, uskoro ću… - napisala je Anđa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • samodanas 04.05.2022.

    Anđa- čudo duh, čudo...

  • johann1706 04.05.2022.

    Anđa… predobra…

  • 04.05.2022.

    To je ipak necija zivotna tragedija!!! Zao mi! Ali ne pomaze mi da postanem skromnija!!! Nitko ne zna, sto ga sutra ceka.....!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare