To je to što me zanima!

Anđela nehotice otkrila da se vraća Kastratiju? 'Dan za spoj'

Na Instagram je sinjska manekenka Anđela Šimac stavila seksi fotografiju sa sunčanja uz misteriozan, a opet indikativan opis. 'Dan za spoj. A pada snijeg samo nekoliko kilometara odavde', napisala je Šimac
Vidi originalni članak

Lirim je znao za vezu s Balotellijem, ali povrijedio ga je video. Posvađali smo se i prekinuli, priznala nam je prije nekoliko dana lijepa sinjska manekenka Anđela Šimac (25). 

Činilo se kako je u vezi spomenute manekenke i Dinamova nogometaša Lirima Kastratija (22) sve skladno, ali Kosovara je povrijedio video, koji je počeo kružiti bespućima interneta. Na njemu talijanski napadač Mario Balotelli (30) igra PlayStation, a društvo mu radi baš Anđela.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča Anđele Šimac

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Monte Carlu prije pet godina. Prvo smo bili prijatelji, a onda smo prije dvije godine kratko bili u vezi. Na tom videu Mario mi je našao poruke koje sam slala prijateljicama. Eksplozivan je i ljubomoran pa se naljutio i posvađali smo se. Reagira tako da se makne od problema pa je igrao PlayStation - objašnjava.

Manekenka tvrdi da s Balotellijem danas nema ništa, a i uvjerena je kako će izgladiti stvari s Lirimom. 

- Lirim je divan. Znam da ćemo se vjenčati iako nismo razmišljali o detaljima - kaže Anđela. Ona i Lirim i dalje žive na istoj adresi.

Štoviše, na Instagram je stavila seksi fotografiju sa sunčanja uz misteriozan, a opet indikativan opis.

"Dan za spoj. A pada snijeg samo nekoliko kilometara odavde", napisala je Šimac uz fotografiju, a Kastrati je istu lajkao.

Znači li to da su Anđela i Lirim izgladili nesuglasice i da su pronašli vremena za spoj?

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 06.04.2021.

    jadan momak...nadji ti sebi curu sa kosova ima ih na tone lijepsih od ove ...sta fali dua lipi...ili njenim kolegicama zemljakinjama ...mani se ovih umisljenih seljanki ....

  • Trump Jong Un 20.03.2021.

    Da se posklizne a more duboko di su naramenice ?

  • Čeljo Brtika 20.03.2021.

    Što su se ovih dana uhvatili kastriranoga i njegove plastične lutke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare