Show

Komentari 22

Anđela nehotice otkrila da se vraća Kastratiju? 'Dan za spoj'

Anđela nehotice otkrila da se vraća Kastratiju? 'Dan za spoj'

Na Instagram je sinjska manekenka Anđela Šimac stavila seksi fotografiju sa sunčanja uz misteriozan, a opet indikativan opis. 'Dan za spoj. A pada snijeg samo nekoliko kilometara odavde', napisala je Šimac

Lirim je znao za vezu s Balotellijem, ali povrijedio ga je video. Posvađali smo se i prekinuli, priznala nam je prije nekoliko dana lijepa sinjska manekenka Anđela Šimac (25). 

Činilo se kako je u vezi spomenute manekenke i Dinamova nogometaša Lirima Kastratija (22) sve skladno, ali Kosovara je povrijedio video, koji je počeo kružiti bespućima interneta. Na njemu talijanski napadač Mario Balotelli (30) igra PlayStation, a društvo mu radi baš Anđela.

POGLEDAJTE VIDEO: Priča Anđele Šimac

- Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja u Monte Carlu prije pet godina. Prvo smo bili prijatelji, a onda smo prije dvije godine kratko bili u vezi. Na tom videu Mario mi je našao poruke koje sam slala prijateljicama. Eksplozivan je i ljubomoran pa se naljutio i posvađali smo se. Reagira tako da se makne od problema pa je igrao PlayStation - objašnjava.

Manekenka tvrdi da s Balotellijem danas nema ništa, a i uvjerena je kako će izgladiti stvari s Lirimom. 

- Lirim je divan. Znam da ćemo se vjenčati iako nismo razmišljali o detaljima - kaže Anđela. Ona i Lirim i dalje žive na istoj adresi.

Štoviše, na Instagram je stavila seksi fotografiju sa sunčanja uz misteriozan, a opet indikativan opis.

"Dan za spoj. A pada snijeg samo nekoliko kilometara odavde", napisala je Šimac uz fotografiju, a Kastrati je istu lajkao.

Znači li to da su Anđela i Lirim izgladili nesuglasice i da su pronašli vremena za spoj?