To je to što me zanima!

Anđelka Prpić križala noge pa pokazala više nego je planirala

Šarmantna Anđelka, koju je hrvatska javnost upoznala u srpskoj humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', u ovoj predstavi glumi bankaricu Jovanku Joku Jakovljević
Vidi originalni članak

Nakon što je u lipnju 2020. odjeknula vijest kako je došao kraj braka srpske glumice Anđelke Prpić (36) i ugostitelja Darija Prpića nakon devet godina, glumica se fokusirala na svoju monodramu 'Šta me snađe' koju izvodi od 2018. godine. Ovog tjedna je gostovala u Banjoj Luci u sportskoj dvorani 'Obilićevo'. 

DUGO JE ŠUTJELA Anđelka prvi put o krahu braka: 'Dao Bog pa prstena više nema'

Šarmantna Anđelka, koju je hrvatska javnost upoznala u srpskoj humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka', u ovoj predstavi glumi bankaricu Jovanku Joku Jakovljević. 

Anđelka na pozornici nosi kratku suknju, a prvi redovi su komentirali kako ih je, iako komedija, podsjetila na scenu iz 'Sirovih strasti' kad glumica Sharon Stone križa noge. 

Prpić glumi čak 12 likova, a dramski tekst za ovu komediju potpisuje Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro.

- Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu - izjavila je glumica. 

Nakon kraha braka, srpski mediji pišu kako je Anđelka utjehu pronašla u drugom muškarcu. Glumica je navodno uplovila u vezu s bivšim dečkom pop pjevačice Aleksandre Radović, biznismenom Srđanom Stojanovićem, piše Kurir. 

Prpić isprva nije željela komentirati razvod, a nedavno je otkrila kako je s Darijom i dalje u dobrim odnosima. Iz braka imaju sina Jakšu (9). 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Djomla 01 04.08.2021.

    Čak ni mrežaste čarapice nisu mogle da prekriju celulit 🥵🥴😲

  • danijel horvat 20.02.2021.

    Nije do koljena gospođi Markić.😋

  • STorm5 19.02.2021.

    Predobra predstava. Smijeh do suza. 😂Anđa je fantasticna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare