To je to što me zanima!

Andreja Ćupor: Očeva smrt jako je obilježila moj život

Manekenka otkriva kako je zbog ranog gubitka oca prerano sazrela te da joj je jako nedostajao. Majci je znala zamjeriti što je bila prilično stroga
Vidi originalni članak

Bivša Miss Hrvatske, Andreja Ćupor (28), otkrila je kako joj je gubitak oca obilježio odrastanje. Nakon što joj je otac poginuo u prometnoj nesreći kada je imala jedanaest godina, njezina majka preuzela je brigu o njoj i njezinoj sestri. Iako danas majku smatra najboljom prijateljicom, priznaje kako joj je znala zamjerati to što je bila prilično stroga. Danas joj je zahvalna zbog toga.
- Otac nam je jako nedostajao, ali imam osjećaj da sam zbog te tragedije preko noći sazrela, puno brže nego moji vršnjaci - izjavila je Andreja u intervjuu za Extru.
Smatra kako je zbog toga vjerojatno prerano izgubila djetinjstvo i dječju bezbrižnost. Nedavno se diplomirana ekonomistica našla u središtu medijske pažnje nakon što je objavljeno kako je u tajnoj ljubavnoj vezi s oženjenim nasljednikom mesne industrije 'Lijanović',  Stipom Lijanovićem (30). Andreja otkriva kako joj se Stipe udvarao, ali tvrdi da s njim nije imala ništa.
- To je bilo benigno poznanstvo, a donijelo mi je nešto što mi definitivno nije trebalo - dotakla se manekenka 'afere' sa Stipom Lijanovićem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ZumZumZg 08.06.2010.

    oce to obiljezit zivot...nisi jedina!

  • 08.06.2010.

    a jel i obiljezila ukus za muskarce? ono,kad vivim vukojevica i lijanovica..ccccc

  • vedran_zgb 08.06.2010.

    Vidio sam je u kinu prije kojih mjesec dana i cura je prekrasna uživo, ljepša nego na slikama...iskreno se nadam da nije s ovim Lijom jer je lik stvarno ružan...a Ogi je simpta, djeluje jako drag dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare