To je to što me zanima!

Andreja Pejić u novoj kampanji za rublje: 'Nisam prihvaćena...'

Pejić je otkrila i kako joj je ovo prvo snimanje za australsku kampanju za donje rublje. Društvo su joj pravile zagovornice za raznolikosti Shanaya Peters, Maia Cotton i Madeleine Hunt
Vidi originalni članak

Manekenka Andreja Pejić (28) prvi je transrodni model koji sudjeluje u novoj kampanji 'Bonds'. Kampanja želi pozitivno utjecati na svoju publiku te dokazati da je sve u pozitivnom razmišljanju.

Pejić je otkrila i kako joj je ovo prvo snimanje za australsku kampanju za donje rublje. Društvo su joj pravile zagovornice za raznolikosti Shanaya Peters, Maia Cotton i Madeleine Hunt.

Donje rublje dostupno je i online, a sve je prilagođeno tome da se žene dobro osjećaju u ljepoti svog tijela. 

- Ne mogu reći da sam puno radila u Australiji. Moram biti iskrena, to me povrijedilo jer je Australija moj dom - rekla je Andreja i dodala kako se ne osjeća prihvaćeno na australskom tržištu koliko druge manekenke. Smatra da nije prihvaćena jer je drugačija od drugih. 

Podsjetimo, Pejić je prva transrodna manekenka koja je potpisala ugovor s modnom agencijom Ford Models.

Prvi put na svjetskoj pisti se prošetala za Jean Paul Gaultiera 2011., a nosila je i odjeću Marca Jacobsa, Rafa Simonsa, Paula Smitha i mnogih drugih.

Andreju su modni agenti uočili kada je radila u McDonald'su u Melbourneu. Tamo s obitelji živi od 1999., a prije toga živjela je u izbjegličkom kampu u Srbiji. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Noni22 10.03.2019.

    Slobodno me zovite primitivnom, netolerantnom, nazadnom, kako god, ali meni je ovo previše. Promijenio je spol, na tome stvorio karijeru i zgrnuo silni novac i to nije dovoljno jer, pazite ovo, nije prihvaćen kao druge manekenke u Australiji.Šta bismo sad trebali, na prosvjede podrške da se nepravda ispravi. Pa gdje je kraj ovom ludilu...I da, "slučajno"o njemu pišem u muškom rodu...

  • Noni22 10.03.2019.

    Ma zovite me nazadnom, netolerantnom, primitivnom, kako god...ali ovo mi je previše. Promijenio je spol, na tome sagradio karijeru i zgrnuo silni novac i sad ni to nije dovoljno, jer ga u Australiji ne prihvaćaju kao druge manekenke i trebalo bi mu pružit podršku jer je jadan eto diskriminiran u odnosu na druge...Gdje je kraj ovom ludilu...I da, "slučajno" o njemu pišem u muškom rodu...

  • Nanana90 09.03.2019.

    Viktor :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare