To je to što me zanima!

Andrew Tate se narugao novom kralju Charlesu i priznao: Samo ga preskočite i dajte krunu Kate

Otkad je izašao iz rumunjskog zatvora i nalazi se u kućnom pritvoru, influencer je sve aktivniji na društvenim mrežama, a sada se osvrnuo i na nedavnu krunidbu s obzirom da je jedno vrijeme živio u Londonu
Vidi originalni članak

Influencer Andrew Tate (36) komentirao je krunidbu kralja Charlesa III. (74) na društvenim mrežama postavivši fotošopiranu fotografiju sebe u ulozi novog britanskog kralja. Bio je i jasan s time tko bi bila njegova kraljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OBJAVIO PA OBRISAO VIDEO Zloglasni Andrew Tate ponovno šokirao: Ne mogu disati, koža mi gori. Netko me otrovao...

Nakon nove objave, Tate je sugerirao kako bi trebalo preskočiti Charlesa i umjesto njega postaviti kraljicu. Tu je ulogu namijenio princezi Kate Middleton (41).

- U ozbiljnijem tonu, poštujem monarhiju. Samo želim preskočiti kralja i postaviti Kate za kraljicu. Ima vibru ledene kraljice - napisao je Tate.

TRISTAN SE BRZO OGLASIO Brat Andrewa Tatea optužen za poticanje na nasilje: 'Još i to, nevjerojatno, a gdje su dokazi?'

Inače, poznati influencer rođen je u Americi, no odrastao je u Londonu, pa ni ne čudi da se osvrnuo na krunidbu. Andrew je pušten nedavno iz rumunjskog zatvora i nalazi se u kućnom pritvoru. 

Aktivan je na društvenim mrežama, pogotovo Twitteru gdje se stalno javlja svojim obožavateljima. Nedavno je snimao dijelove tijela pa tvrdio da su ga otrovali, isto tako našalio se i da je kupio deset novih Bugatti automobila.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • statebriga13 09.05.2023.

    znaci, influencer pusten iz rumunjskog zatvora prica o monarhiji?? pokrij se usima

Komentiraj...
Vidi sve komentare