To je to što me zanima!

Andrijana je jecala na sahrani: Da sam mu barem dijete rodila

Poznat po hitovima 'Igra bez granica' i 'Nesanica' Toše je osim glazbenika bio i veliki filantrop i dobrotvor, a njegovi kolege sa estrade do danas nisu prebolili njegovu smrt
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 27. godini života u prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške život je 16. listopada 2007. izgubio Toše Proeski.

Makedonski pjevač u kratko je vrijeme nadišao granice svoje rodne države te osvojio publiku u regiji, a nakon smrti ušao je u legendu.

Poznat po hitovima 'Igra bez granica' i 'Nesanica' Toše je osim glazbenika bio i veliki filantrop i dobrotvor, a njegovi kolege sa estrade do danas nisu prebolili njegovu smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Roditelji nisu otvorili Tošin ruksak izvucen iz auta

Toše je u roditeljskoj kuci u Kruševu uredio stan u kojem se igraju mali necaci. Slobodne vikende provodio je s Nikolom (4) i Kristijanom (10)

Neprilagođena brzina dovela je do toga da se automobil zabio u tegljača, okrenuo na bok i zaletio u lim. Toše je poginuo na mjestu, a navodno nitko u automobilu nije bio vezan. U automobilu tada nije bila njegova djevojka Andrijana Budimir s kojom se Toše, navodno, planirao oženiti iako su mu menadžeri sugerirali kako je to loše za karijeru.

- O Bože, zašto mu dijete nisam rodila da imam to od njega, da bar tako moj Toše nastavi živjeti - jecala je Andrijana na sahrani u makedonskom gradu Kruševu.

O njegovom humanitarnom radu na sahrani je govorila I predsjednica Crvenog križa Makedonije, a Makedonci su ga jedno vrijeme ozbiljno htjeli proglasiti svecem.

Na hrvatskom  tržištu probija se 2004. godine, zahvaljujući suradnji s Tonyjem Cetinskim u pjesmi 'Lagala nas mala', a upravo ga se I Tony sjetio deset godina nakon pogibije.

- Vječno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema fališ neizmjerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i nitko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvaćam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše - napisao je Tony Cetinski prijatelju.

Oko njegove smrti često se spominju različite teorije zavjere – od one da je, poput Elvisa, još živ te da ga svako toliko netko vidi, ali I da je ‘smaknut’ jer je bio dio kriminalnog miljea.

Mnogi stanovnici toga kraja kažu da je taj dio autoceste naprosto uklet zbog podzemnih voda imračnih sila, a na gotovo istom mjestu u gotovo isto doba dana poginula je glumica Dolores Lambaša.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • cassini 16.10.2017.

    eh da...znao na - da mu je roditla onda bi mali ima pravo na autorska prava njegovih pjesama a time i ona nebi morala radit ništa...ccc..al su prozirne...

  • sunčanana 16.10.2017.

    Glas koji liječi dušu. Hvala ti, Toše i počivaj u miru.

  • evo-tv 16.10.2017.

    Gdje je clanak o Blagi Zadri..

Komentiraj...
Vidi sve komentare