Obavijesti

Show

Komentari 67

Andrijana je jecala na sahrani: Da sam mu barem dijete rodila

Andrijana je jecala na sahrani: Da sam mu barem dijete rodila
5

Poznat po hitovima 'Igra bez granica' i 'Nesanica' Toše je osim glazbenika bio i veliki filantrop i dobrotvor, a njegovi kolege sa estrade do danas nisu prebolili njegovu smrt

VIDEO

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

U 27. godini života u prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške život je 16. listopada 2007. izgubio Toše Proeski.

Makedonski pjevač u kratko je vrijeme nadišao granice svoje rodne države te osvojio publiku u regiji, a nakon smrti ušao je u legendu.

Proeski

Poznat po hitovima 'Igra bez granica' i 'Nesanica' Toše je osim glazbenika bio i veliki filantrop i dobrotvor, a njegovi kolege sa estrade do danas nisu prebolili njegovu smrt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Roditelji nisu otvorili Tošin ruksak izvucen iz auta

Toše je u roditeljskoj kuci u Kruševu uredio stan u kojem se igraju mali necaci. Slobodne vikende provodio je s Nikolom (4) i Kristijanom (10)

Neprilagođena brzina dovela je do toga da se automobil zabio u tegljača, okrenuo na bok i zaletio u lim. Toše je poginuo na mjestu, a navodno nitko u automobilu nije bio vezan. U automobilu tada nije bila njegova djevojka Andrijana Budimir s kojom se Toše, navodno, planirao oženiti iako su mu menadžeri sugerirali kako je to loše za karijeru.

Proeski

- O Bože, zašto mu dijete nisam rodila da imam to od njega, da bar tako moj Toše nastavi živjeti - jecala je Andrijana na sahrani u makedonskom gradu Kruševu.

O njegovom humanitarnom radu na sahrani je govorila I predsjednica Crvenog križa Makedonije, a Makedonci su ga jedno vrijeme ozbiljno htjeli proglasiti svecem.

Proeski

Na hrvatskom  tržištu probija se 2004. godine, zahvaljujući suradnji s Tonyjem Cetinskim u pjesmi 'Lagala nas mala', a upravo ga se I Tony sjetio deset godina nakon pogibije.

- Vječno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe? Evo deset je godina otkad te nema fališ neizmjerno. Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i nitko ju nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvaćam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše - napisao je Tony Cetinski prijatelju.

Proeski

Oko njegove smrti često se spominju različite teorije zavjere – od one da je, poput Elvisa, još živ te da ga svako toliko netko vidi, ali I da je ‘smaknut’ jer je bio dio kriminalnog miljea.

Mnogi stanovnici toga kraja kažu da je taj dio autoceste naprosto uklet zbog podzemnih voda imračnih sila, a na gotovo istom mjestu u gotovo isto doba dana poginula je glumica Dolores Lambaša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao