To je to što me zanima!

Anezi su pali prihodi od nastupa ove godine: Pod stresom sam...

Otkad je izašla iz vile Big Brothera, Anezi je drastično promijenila život i započela glazbenu karijeru. Sad kaže kako će joj ljetni nastupi donijeti svega 30 posto prošlogodišnjih prihoda
Vidi originalni članak

Pjevačica i bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Alena Nezirović (33), poznatija kao Anezi, rekla je kako prolazi kroz vrlo stresno razdoblje. 

- Moj mozak, otkad sam izašla iz Big Brothera i započela javnu karijeru, nikad ne odmara. Toliko stresa nisam doživjela za svih 30 godina. Dobro mi dođe oko dva sata dnevno mora - rekla je Anezi.

POGLEDAJTE VIDEO: Anezi na poligrafu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osvrnula se i na koncerte tijekom pandemije korona virusa.

- Ljetni nastupi donijet će mi oko 30 posto prošlogodišnjih prihoda, možda. Ali, primijetila sam puno dobrih strana, dugoročno pogotovo. Samo treba ovo nekako 'prelomiti' - kaže Alena. 

Anezi iza sebe ima deset singlova, a nedavno je objavila ljetni hit 'Opa E', koja se veće vrti po raznim radio postajama. U spotu se pojavljuje Anezin alter ego, plavuša Pipi. 

U PJESMI 'OPA E' Plavuša Pipi sunča guzu: Anezi je predstavila svoj alter ego...

- Ruku na srce, plavuša Pipi nije prepametna. Zgođušna je sama po sebi, a uvijek dostojanstvena, pa nema potrebu biti 'sexy animatorica'. Po prirodi je koketa, međutim uvijek je vjerna kao pas onome koga izabere za svoga muškarca. Ovo zadnje nam je zajedničko - rekla je Anezi za svoj alter ego. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • fikus 25.07.2020.

    Motika sve rješava. Mozak će ti se smiriti, nećeš biti pod stresom a i prihodi će se stvoriti. Možeš uz motiku i pjevušiti.

  • ante-portas 24.07.2020.

    Ona je jako dobra pjevacica i simpaticna osoba, ali nema dobre pjesme, kao i Lidija Bacic. Zapravo vise nema dobrih kompozitora i tekstopisaca otkada su oni stari pomrli.

  • abrakadabraka 24.07.2020.

    da je bar neka pička aono prosjek prosjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare