To je to što me zanima!

Angelina i Brad nakon razvoda ne mogu biti u istoj prostoriji

Angie je prijateljima rekla kako još uvijek nije spremna za ozbiljnu vezu, ali izlazi s jednim markantnim, starijim muškarcem, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Čini se da je glumica Angelina Jolie (42) nakon razvoda nastavila sa svojim životom. Neimenovani izvor je za portal ET Online otkrio kako glumica trenutno nije u ozbiljnoj vezi, ali da po prvi put nakon burnog prekida izlazi s tajanstvenim muškarcem. 

NIJE MU LAKO Brad je u celibatu: Nakon Jolie apstinira godinu dana od seksa

- I Brad i Angelina čuvaju svoju privatnost od javnosti. Angie je prijateljima rekla kako još uvijek nije spremna za ozbiljnu vezu, ali izlazi s jednim markantnim, starijim muškarcem, trgovcem nekretninama. No, on nije poznata osoba - kazao je anonimni izbor. 

Dodaje i da je glumica nakon razvoda bila u lošem stanju. Činjenica da je uz nju pozitivna osoba s kojom provodi vrijeme mnogo joj pomaže i zbog toga se osjeća bolje. Njezin bivši suprug, Brad Pitt (54) nastavio je sa životom te nema nikakve šanse da se pomiri s Angelinom.

IPAK JE UPLETEN? Poruke Brada Pitta pridonijele su krahu braka njegove bivše?

- Često čujem da ljudi pričaju kako će se Angie i Brat pomiriti, ali to se nikad neće dogoditi. Veza među njima je završila jako loše, njih dvoje ne mogu biti u istoj prostoriji - nastavlja izvor blizak bivšim supružnicima. 

Dodaje kako je glumac Brad Pitt (54) nakon razvoda proveo nekoliko mjeseci sam kod kuće i bio u jako lošem psihičkom stanju. Zadnjih mjesec dana situacija se promijenila pa Pitt često odlazi u noćne provode s bliskim prijateljima. S obzirom na to da je jako tajanstvena i povučena osoba, nije otkrio da li ima novu djevojku. 

Podsjetimo, Angelina je u rujnu 2016. predala papire za razvod braka. Navodno su se razveli zbog Bradovog lošeg odnosa s djecom i problema s raznim ovisnostima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • LeeLilačaLoo 28.03.2018.

    Uz tako dobre prijatelje koji izvjestavaju javnost o svakom njihovom koraku neprijatelji im ni ne trebaju.

  • eva55 28.03.2018.

    pun kufer tih razvoda a sto reci zao mi je postalo mi je ovo slaba tocka uzas

  • Constellation 🖤 28.03.2018.

    Proveli su određen period života skupa, voljeli se...rodili i usvojili djecu, proživjeli svašta...Život ide dalje, svatko svojim putem...Samo oni znaju istinu...Ja ne vjerujem da im je lako...Da ih barem ovi lešinari od paparazza ostave na miru...ili ako baš moraju, onda nešto istinito...a ne izmišljotine tipa izvor blizak glumici ...ili bliski prijatelj...Dno i sramota novinarske branše...

Komentiraj...
Vidi sve komentare