To je to što me zanima!

Angelina Jolie i Brad Pitt traže državu u kojoj će slaviti Božić

Još nemaju nikakve planove te zajedno sa svoje šestero djece biraju državu koju će posjetiti za Božić. Običaj im je jednu godinu biti doma, a drugu nekamo otputovati
Vidi originalni članak

S obitelji ima običaj jednu godinu božićne blagdane provesti kod kuće, a drugu pak otputuju negdje u inozemstvo. U showu Larryja Kinga rekla je da je ove godine vrijeme za putovanje pa ona i Brad Pitt (46) traže državu u kojoj će provesti blagdane. Još nemaju nikakve planove te zajedno sa svoje šestero djece biraju državu koju će posjetiti za Božić. Dodaje da su već posjetili Missouri u kojem žive Bradovi roditelji. Na premijeri svog najnovijeg filma 'Turist', Angelina Jolie (35) pričala je kako joj se sviđa New York te da ima lijepa sjećanja na taj grad za vrijeme blagdana jer je kao mala često odlazila u Rockefeler centar i središnji park s pokojnom majkom. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gđa78 09.12.2010.

    Previše se trudiš biti u novinama..da je tebi do privatnosti našli bi kućicu u planini nešto tipa ko u našem G.Kotaru i uživala bi s djecom i Pittom od Jabuke...do mile volje i to ti bi bilo za pamćenje!!!!!

  • BlankaOžanić 09.12.2010.

    Evo predlažem srdačno da dođu do mene......na čvarke i sarmu

Komentiraj...
Vidi sve komentare