To je to što me zanima!

Angelina Jolie i The Weeknd ne skrivaju romansu: Ponovno ih snimili nakon zajedničke večere

Njih dvoje su pokrenuli 'lavinu' glasina početkom srpnja kada su ih snimili također u Santa Monici, no tada su kućama otišli odvojeno u pratnji zaštitara i osiguranja
Vidi originalni članak

Šuškanja od prije nekoliko mjeseci sve su glasnija. Angelina Jolie (46) i kanadski pjevač The Weeknd (31) ponovno su snimljeni prilikom izlaska iz restorana, a nagađanja o njihovoj romansi sve je više.

Glumica i pjevač uživali su nekoliko sati u talijanskom restoranu u Santi Monici, a došli su u pratnji zaštitara i osiguranja. Kasnije su otišli u njegovu luksuznu vilu na Bel Airu.

NEMA KRAJA Pokušavaju se razvesti već pet godina: Angelina optužila Brada da je zlostavljao sina Maddoxa

Na izlasku iz restorana, nekoliko fotografa 'ulovilo ih je u kadru. Oboje su bili odjeveni u crnu odjevnu kombinaciju, Angelina je obukla haljinu, dok je pjevač bio u trapericama i crnoj jakni.

Njih dvoje su pokrenuli 'lavinu' glasina početkom srpnja kada su ih snimili također u Santa Monici, no tada su kućama otišli odvojeno.

50 ŽENA GA JE OPTUŽILO Angelina Jolie tvrdi da je i nju pokušao napastovati Weinstein, on negirao: To je drska neistina!

Glumicu su mediji nedavno povezivali s bivšim suprugom Johnnyjem Leejem Millerom jer je nekoliko puta snimljena kako ulazi i izlazi iz njegova stana.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • konavodez 28.09.2021.

    Anđe možeš ti i bolje.

  • MarjanaKrstavac 28.09.2021.

    Ma sretno im ,ljubav je divna stvar tako da sto da ne a opet Angie izgleda bolje od danasnjih kvazi modela,cast izuzetcima ,iskeno bolje izgleda od Belle

  • nap 27.09.2021.

    Neka ih nek im je s srecom

Komentiraj...
Vidi sve komentare