Show

Komentari 0

Angelina Jolie tvrdi da je i nju pokušao napastovati Weinstein, on negirao: To je drska neistina!

Angelina Jolie tvrdi da je i nju pokušao napastovati Weinstein, on negirao: To je drska neistina!

Napad na Jolie dogodio 1998., na snimanju jednog od njezinih prvih filmova 'Ljubavne igre'. Angelina od tada više nikad s njim nije surađivala, a u bračne probleme joj je stvarala Pittova želja da s njim surađuje

Angelina Jolie (46) otkrila je u nedavnom intervjuu za The Guardian da ju je jako povrijedilo kada je njezin bivši muž Brad Pitt (57) tijekom njihovog braka želio surađivati s Harveyem Weinsteinom (69). Naime, Weinstein je osuđeni seksualni prijestupnik i trenutno odslužuje kaznu u trajanju od 23 godine zbog silovanja i napada koje je počinio. Jolie tvrdi da je ona također bila njegova žrtva, ali da se iz situacije uspjela izvući prije no što je eskalirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Harveyja Weinsteina tužilo je više od 50 žena za neku vrstu seksualnog prijestupa, a Angelina tvrdi da se jednom prilikom našla sama s njim u sobi te ju je pokušao iskoristiti.

Premiere "The Tourist“

Angelina je to odbila i uspjela otići, a kasnije je upozorila ostale na njegovo ponašanje. Nakon toga, s Weinsteinom više nije surađivala.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein departs from a court hearing in New York

Harveyevi predstavnici oglasili su se tvrdeći da napada niti pokušaja napada nikada nije bilo, već da Angelina sve to čini za publicitet.

- Svađali smo se oko toga, naravno da me to povrijedilo - rekla je o Bradovom kasnijem surađivanju s Harveyjem, za kojeg je znao kako se odnosio prema njoj. 

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Brad i Angelina su se u međuvremenu razveli, ali i dalje vode pravnu bitku oko skrbništva nad svoje petoro malodobne djece.

Angelina Jolie And Brad Pitt At Innovator Awards - NYC

 

Najčitaniji članci