Obavijesti

Show

Komentari 0

Angelina Jolie tvrdi da je i nju pokušao napastovati Weinstein, on negirao: To je drska neistina!

Angelina Jolie tvrdi da je i nju pokušao napastovati Weinstein, on negirao: To je drska neistina!
5

Napad na Jolie dogodio 1998., na snimanju jednog od njezinih prvih filmova 'Ljubavne igre'. Angelina od tada više nikad s njim nije surađivala, a u bračne probleme joj je stvarala Pittova želja da s njim surađuje

Angelina Jolie (46) otkrila je u nedavnom intervjuu za The Guardian da ju je jako povrijedilo kada je njezin bivši muž Brad Pitt (57) tijekom njihovog braka želio surađivati s Harveyem Weinsteinom (69). Naime, Weinstein je osuđeni seksualni prijestupnik i trenutno odslužuje kaznu u trajanju od 23 godine zbog silovanja i napada koje je počinio. Jolie tvrdi da je ona također bila njegova žrtva, ali da se iz situacije uspjela izvući prije no što je eskalirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Harveyja Weinsteina tužilo je više od 50 žena za neku vrstu seksualnog prijestupa, a Angelina tvrdi da se jednom prilikom našla sama s njim u sobi te ju je pokušao iskoristiti.

Premiere "The Tourist“

Angelina je to odbila i uspjela otići, a kasnije je upozorila ostale na njegovo ponašanje. Nakon toga, s Weinsteinom više nije surađivala.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein departs from a court hearing in New York

Harveyevi predstavnici oglasili su se tvrdeći da napada niti pokušaja napada nikada nije bilo, već da Angelina sve to čini za publicitet.

Angelina Jolie otvorila je profil na Instagramu, u jednom danu zapratilo ju je 5 milijuna ljudi
Angelina Jolie otvorila je profil na Instagramu, u jednom danu zapratilo ju je 5 milijuna ljudi

- Svađali smo se oko toga, naravno da me to povrijedilo - rekla je o Bradovom kasnijem surađivanju s Harveyjem, za kojeg je znao kako se odnosio prema njoj. 

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

Brad i Angelina su se u međuvremenu razveli, ali i dalje vode pravnu bitku oko skrbništva nad svoje petoro malodobne djece.

Angelina Jolie And Brad Pitt At Innovator Awards - NYC